TOP 5 luotettavat, edulliset talvirenkaat by Laaturenkaat.fi

Julkaistu: 13.10.2017

TOP 5 luotettavat, edulliset talvirenkaat by Laaturenkaat.fi

Listasimme mielestämme viisi hyvää, turvallista ja luotettavaa talvirengasta, jotka irtoavat kaupastamme varsin lompakkoystävälliseen hintaan. Nämä kun hankkii, niin ei tarvitse hankkia kahta erillistä rengassettiä eli hyvää ja edullista, vaan on yhdessä paketissa turvalliset, mutta samalla kohtuullisen hintaiset.

1. Hankook Winter i*Pike RS+

Tämä rengas nappasi hienosti toisen sijan Tekniikan Maailman vuoden 2017 nastarengasvertailussa. Renkaan pito jäällä on hieno ja se ohjautuu luotettavasti ääriolosuhteissakin. Myös lumella renkaan pito on upea ja tarjoaa rauhallista ajettavuutta. Tässä on premium-rengas huikealla suorituskyvyllä. Tarjolla on myös tämän suoritusmonsterin oiva pikkuveli Winter i*Pike RS, joka on premium-rengas sekin. Käytännössä kyseessä on sama rengas, mutta RS+ sisältää hiukan isomman nastamäärän.

https://www.laaturenkaat.fi/rengasmerkit/hankook/winter-ipike-rs-w419d
https://www.laaturenkaat.fi/rengasmerkit/hankook/winter-ipike-rs-w4192. Bridgestone Blizzak Spike 01

Bridgestone on maailman suurin rengasvalmistaja. Bridgestonen koko laaturenkaiden mallisto on toteutettu sillä periaatteella, että Bridgestone rengas antaa loistavan turvallisuuden, luottamuksen ja hallinnan. Bridgestone Blizzak Spike 01 on uuden sukupolven nastarengas, jonka parhaat ominaisuudet ovat uskomaton suorituskyky lumella ja jäällä, taattu kulutuskestävyys ja kirsikaksi kakun päälle varsin lompakkoystävällinen hinta premium-tuotemerkin renkaaksi.

https://www.laaturenkaat.fi/rengasmerkit/bridgestone/blizzak-spike-013. Goodyear UltraGrip Ice Arctic

Tämä rengas nappasi hienosti neljännen sijan Tekniikan Maailman 2017 nastarengastestissä. Testissä kiiteltiin erityisesti upeaa jarrutuspitoa jäällä ja renkaan rauhallista käyttäytymistä. Hyvää on myös jarrutus- ja vetopito lumella sekä alhainen vierintävastus, joka tekee renkaasta varsin taloudellisen. Kohtuullinen hintakin Premium-merkin renkaalle.

https://www.laaturenkaat.fi/rengasmerkit/goodyear/ultragrip-ice-arctic4. Sava Eskimo Ice kitkarenkaat

TM 17/2017 Testimenestyjä ja ehkä jopa suoranainen yllättäjä. Sava Eskimo Ice nappasi kunniakkaan toisen sijan Tekniikan Maailman kitkarengastestissä. Sava Eskimo Ice on suorituskykyinen pohjoismaisiin olosuhteisiin sopiva kitkarengas, jonka pitoon voit luottaa jäällä ja lumessa. Kyseessä on erittäin laadukas ja edullinen rengas, jonka ainoa miinuspuoli on se, että rengas on vielä hiukan tuntemattomampi täällä Pohjolan perukoilla.

https://www.laaturenkaat.fi/rengasmerkit/sava/eskimo-ice5. Sailun Ice Blazer WST3

Ice Blazer WST3 on edullinen mutta luotettava nastarengas. Kaksi kivaa ominaisuutta yhdessä renkaassa. Isompikin tuumakoko irtoaa meiltä alle satasen kappale. Tässä uudessa Ice Blazerin mallissa nastojen määrä on kasvanut merkittävästi aikaisempaan WST1 malliin verrattuna. Renkaan kumiseos ja pintakuvio ovat suunniteltu siten, että ne pitävät ominaisuutensa myös äärimmäisen kylmissä olosuhteissa. Turvallista matkaa eikä lompakko kauheasti kevene.

https://www.laaturenkaat.fi/rengasmerkit/sailun/ice-blazer-wst3


Hae renkaita << Takaisin rengasuutisiin