Juuri sinun autoosi räätälöity Pirelli P ZERO ™ New kesärengas nyt valikoimassamme!

Julkaistu: 24.03.2017

Juuri sinun autoosi räätälöity Pirelli P ZERO ™ New kesärengas nyt valikoimassamme!

Audi-mies, Bemari-mies, Mersu-mies, Volkkari-mies ja Volvo-mies, huomio! Tai miksei myös Ferrari-mies tai Lamborghini-mies, jos satamäärin sellaisiakin eksyy tätä lukemaan. Tiesitkö että Pirelliltä löytyy kesärengas, joka on räätälöity sopimaan juuri sinun autoosi.

Pirelli P ZERO™ New kesärengas yhdistää täysin uudella ja ainutlaatuisella tavalla Pirellin moottoriurheilussa saavuttaman tietotaidon ja pitkään jatkuneen läheisen yhteistyönsä useiden autovalmistajien kanssa. Tuloksena on Ultra High Performance rengas, joka on teknisiltä ominaisuuksiltaan jo valmiiksi huippuluokkaa, mutta sen lisäksi renkaasta on tarjolla eri automerkeille ja niiden ominaisuuksiin ja suorituskykyyn optimoidut renkaat.

Pirelli P ZERO™ New on kehitetty yhteistyössä usean autovalmistajan kanssa OEM-periaatteella (Original Equipment Manufacturer). Tämä tarkoittaa sitä, että Pirelli P ZERO NEW on ensiasennusrengas useassa automerkissä ja mallissa. Kyseessä on siis auton alkuperäiseen varusteluun kuuluva tuote, mutta Pirelli vie tämän ajattelun pidemmälle ja kustomoi renkaan eri automallien mukaan.

Pirelli P ZERO™ New kesärenkaan insinöörityön ja suunnittelun johtava periaate on ollut nimenomaan renkaan räätälöinti. Renkaan ratifiointi tiettyyn automerkkiin sopivaksi on prosessi, joka tapahtuu samanaikaisesti ja yhteistyössä autonvalmistajan oman automallin kehitystyön kanssa ja prosessi kestää noin kolme vuotta. Pirelli P ZERO™ New on ratifioitu mm. Audi, BMW, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, McLaren, Mercedez-Benz, Mini, Porsche, Volkswagen ja Volvo automerkeille.

Täydellisen istuvuuden metsästys tarkoittaa sitä, että rengas sopii täydellisesti autoon ja siten vahvistaa auton parhaita ominaisuuksia. Näin saavutetaan paras mahdollinen suorituskyky, ohjattavuus ja turvallisuus tietylle automerkille. ”P ZERO™ renkaat ovat kuin kengät, joiden avulla auto voi ilmaista itseään”, Pagani Automobilin perustaja ja pääsuunnittelija Horacio Pagani on todennut tästä renkaasta.

Maailma on täynnä kauniita sanoja, mutta tämän renkaan kohdalla myyntiargumentteihin voidaan lisätä kylmää kovaa faktaa renkaiden sisältämästä huipputeknologiasta. Innovatiivisten materiaalien avulla renkaan painoa on saatu vähennettyä. Sen ansiosta renkaan vierintävastus on pienempi ja siksi se on myös taloudellisempi ajaa.

Renkaan turvallisuutta parantavat leveät pitkittäisurat. Niiden ansiosta rengas vastustaa vesiliirtoa todella tehokkaasti.

Pirellin F1-maailmasta saadun tietotaidon ja tekniikan avulla renkaan ohjattavuus on hiottu huippuunsa kovemmissakin nopeuksissa. Renkaassa on myös uudistettu matala profiili, jonka ansiosta rengas säilyttää ominaisuutensa läpi renkaan käyttöiän.

Kesärengassesonki vuonna 2017 on pyörähtänyt käyntiin. Pirelli P ZERO™ New kesärenkaat on nyt lisätty Laaturenkaat.fi verkkokaupan valikoimaan, joten käy ihmeessä tutustumassa. Vilkaise myös uusin kesärengastesti!


Hae renkaita << Takaisin rengasuutisiin