Tästä kesä voi alkaa!

Julkaistu: 20.03.2017

Tästä kesä voi alkaa!

Päivä pitenee, mieli piristyy, lumi sulaa ja asfaltti kuivuu. Ihan kohta on jo kesä! Aurinkoa, hellettä ja löhöilyä rannalla. Laaturenkaat.fi verkkokauppaan kesä on jo saapunut. Lisäämme valikoimaamme jatkuvasti kesärenkaita vuoden 2017 hinnastoilla.

Juuri tällä hetkellä löydät verkkokaupastamme (tilanne 20.3.2017) Antares, Landsail, Sailun ja Vredestein kesärenkaat vuoden 2017 hinnoin. Seuraavaksi kauppaan ilmestyvät Pirellin kesärenkaat. Päivitämme myös muiden tuotemerkkien valikoimaa koko ajan sitä mukaa, kun kesän hinnastot varmistuvat.

Myös Vuoden 2017 kesärenkaiden rengastestien tuloksia on alkanut ilmestyä. Löydät tuoreimmat rengastestit mm. Tekniikan Maailman numerosta 5/2017 ja Tuulilasin numerosta 3/17. Tekniikan Maailman kesärengastestiin valikoitui mukaan kaikkiaan 18 rengasta ja Tuulilasi testasi myös SUV-renkaat. Lisäämme Laaturenkaat.fi verkkokauppaamme myös raportit tärkeimpien kesärengastestien tuloksista vuonna 2017, joten seuraa uutisointiamme ja pysyt kartalla sen suhteen, mitkä kesärenkaat kärryyn kannattaa hankkia.

Kesärenkaat valikoimamme löydät täältä!


Hae renkaita << Takaisin rengasuutisiin