Ajankohtaiset rengasuutiset

Tuulilasin kesärengastesti 2018: Kakkosmerkit & halpikset

Julkaistu: 19.03.2018

Tuulilasi vertaili kesärengastestissään rengasvalmistajien kakkosbrändejä ja uusia halpismerkkejä. Samalla testatiin myös se, pärjäävätkö halpisrenkaat Continentalin huippurenkaalle. Testattu rengaskoko oli 225/55 R16 91V.

Lue lisää

Tekniikan Maailma 5/2018 kesärengastestin tulokset

Julkaistu: 16.03.2018

Tekniikan Maailma selvitti testissään kesäkelien kuninkaat. Testattu rengaskoko oli 225/45 R17 Y. Useampi rengas sai huippuarvosanat, mutta erojakin syntyi.

Lue lisää

TOP 5 luotettavat, edulliset talvirenkaat by Laaturenkaat.fi

Julkaistu: 13.10.2017

Listasimme mielestämme viisi hyvää, turvallista ja luotettavaa talvirengasta, jotka irtoavat kaupastamme varsin lompakkoystävälliseen hintaan. Nämä kun hankkii, niin ei tarvitse hankkia kahta erillistä rengassettiä eli hyvää ja edullista, vaan on yhdessä paketissa turvalliset, mutta samalla kohtuullisen hintaiset.

Lue lisää

Auton renkaiden vanheneminen ja renkaiden käyttöikä

Julkaistu: 12.10.2017

Rengasvalmistaja Michelin kertoo, että tutkimusten mukaan uusien ja kolme vuotta sitten valmistettujen renkaiden suorituskyvyssä ei ole käytännössä juuri eroa, jos renkaat on varastoitu oikealla tavalla. Samaan tutkimustulokseen ovat päätyneet niin Korean kuluttajansuojavirasto, ADAC ja Saksan autoilijoiden etujärjestö.

Lue lisää

Landsail LS588 kesärenkaassa hinta ja laatu paiskaavat lämpimästi kättä

Julkaistu: 05.04.2017

Landsail LS588 on ns. Ultra High Performance -luokan rengas, josta löytyy mukavasti valikoimaa ja kokoja tavallisiin henkilöautoihin sekä SUV Crossover -malleihin. Ja mikä parasta, rengas tarjoaa hyvät ominaisuudet lompakolle ystävälliseen hintaan.

Lue lisää

Pirelli Scorpion Verde on SUV-renkaiden testimenestyjä

Julkaistu: 05.04.2017

Koska katumaasturibuumi ei laannu, sekä Tuulilasi (3/2017) että Teknikens Värld (Nr. 7) selvittivät millaista kumia kannattaa laittaa katumaasturin alle. Testattavana oli kummassakin testissä kahdeksan eri rengasta, tosin testattava valikoima ei ollut läheskään identtinen. Testien perusteella esiin voidaan nostaa kuitenkin Pirelli Scorpion Verde SUV-rengas, joka pärjäsi hyvin molempien lehtien testissä.

Lue lisää

Juuri sinun autoosi räätälöity Pirelli P ZERO ™ New kesärengas nyt valikoimassamme!

Julkaistu: 24.03.2017

Pirelli P ZERO™ New kesärengas yhdistää täysin uudella ja ainutlaatuisella tavalla Pirellin moottoriurheilussa saavuttaman tietotaidon ja pitkään jatkuneen läheisen yhteistyönsä useiden autovalmistajien kanssa. Tuloksena on Ultra High Performance rengas, joka on teknisiltä ominaisuuksiltaan jo valmiiksi huippuluokkaa, mutta sen lisäksi renkaasta on tarjolla eri automerkeille ja niiden ominaisuuksiin ja suorituskykyyn optimoidut renkaat.

Lue lisää

Tästä kesä voi alkaa!

Julkaistu: 20.03.2017

Päivä pitenee, mieli piristyy, lumi sulaa ja asfaltti kuivuu. Ihan kohta on jo kesä! Aurinkoa, hellettä ja löhöilyä rannalla. Laaturenkaat.fi verkkokauppaan kesä on jo saapunut. Lisäämme valikoimaamme jatkuvasti kesärenkaita vuoden 2017 hinnastoilla.

Juuri tällä hetkellä löydät verkkokaupastamme (tilanne 20.3.2017) Antares, Landsail, Sailun ja Vredestein kesärenkaat vuoden 2017 hinnoin. Seuraavaksi kauppaan ilmestyvät Pirellin kesärenkaat. Päi

Lue lisää

Miksi Bridgestone Noranza 001 on järkevä, turvallinen ja taloudellinen valinta talvirenkaaksi?

Julkaistu: 03.11.2016

Maailman suurin rengasvalmistaja Bridgestone on tuonut syksyn 2016 talvirengasmarkkinoille uuden ja erittäin laadukkaan nastarenkaan nimeltään Bridgestone Noranza 001. Bridgestone Noranza 001 nastarenkaan parhaita ominaisuuksia ovat ainutlaatuinen hallittavuus ja pito, erinomainen jarrutusvoima ja huipputason kiihdytyspito. Renkaan uskomaton jääpito takaa maksimaalisen kiihdytyksen ja jarrutuksen jäisissä olosuhteissa.

Lue lisää

Testeissä menestyneet talvirenkaat Laaturenkaat.fi verkkokaupasta

Julkaistu: 03.11.2016

Puolueettomat rengastestit auttavat autoilijaa löytämään autoonsa parhaat renkaat. Kokoamme verkkokauppaamme säännöllisesti rengastestejä, jotta asiakkaillemme olisi mahdollisimman helppoa valita mahdollisimman turvalliset, laadukkaat ja polttoainetaloudelliset renkaat.

Vuoden 2016 nastarengastesteissä menestyivät mm. Nokian Hakkapeliitta 8 (Tekniikan Maailman ja Tuulilasin testien voittaja) ja Pirelli Ice Zero (Teknikens Värld voittaja).

Lue lisää

Showing 1 to 10 of 12 (1 Pages)