637 tuotetta

Paras tapa hankkia laadukkaat ja edulliset nastarenkaat

Valitse Laaturenkaat.fi ja löydät aina laadukkaat ja edulliset nastarenkaat netistä. Se on takuumme: Aina laadukkaat renkaat. Aina edulliset hinnat. Aina nopea toimitus.

Jos nastarenkaiden käyttö on ajankohtaista vuodenajan ja kelien puolesta ja on tullut aika ostaa uudet, hyvät nastarenkaat, saavuit oikeaan paikkaan. Laaturenkaat.fi verkkokauppa tarjoaa tunnettujen rengasvalmistajien suosituimmat nastarenkaat edullisesti. Katso myös verkkokauppamme ALE-osio ja löydä paras nastarengas tarjous juuri sinulle. Saatat löytää kärryysi hyvät ja jopa halvat nastarenkaat.

Kaikki nastarenkaat saat meiltä nopeasti toimitettuna, jos nyt pääsi käymään niin, että talvi yllätti autoilijan taas kerran. Verkkokauppamme tarjoaa lukuisia maksutapoja. Meillä voit maksaa ostokset yleisimmillä luottokorteilla, verkkopankissa ja laskulla. Tarvittaessa saat nastarenkaat osamaksulla.

Milloin kannattaa valita nastarenkaat?

Mitä ominaisuuksia parhaat nastarenkaat tarjoavat? Saako hyvät nastarenkaat halvalla? Jos pohdit, ovatko nastarenkaat oikea valinta talvirenkaiksi kitkarenkaiden sijaan, voimme antaa muutaman vinkin ostopäätöksen helpottamiseksi.

Nastarengas on ylivoimainen valinta kaikkein liukkaimmissa ja vaikeimmissa olosuhteissa. Nastarenkaat antavat hyvän turvan ja pitävät jarrutusmatkan lyhyenä jäisillä, märillä teillä, vaihtelevissa olosuhteissa tasaamalla kelien vaihteluita ja vaikutuksia. Siksi nastarengas soveltuu hyvin myös kaupunkiolosuhteisiin. Nastarenkaan kovempi kulutuspinta parantaa myös sulan kelin ominaisuuksia.

Valitse nastarenkaat kun:


1. Ajat talvella enemmän jäisillä kuin lumisilla teillä tai paljon vaihtelevissa olosuhteissa. Nastarenkaat sopivat erityisesti etelän rannikkoseuduille, jossa tiet ovat talvella usein jäisiä.
2. Auto on useamman perheenjäsenen tai kokemattomamman tiellä liikkujan käytössä
3. Autoilet ammatiksesi ja joudut tien päälle hirveästä lumimyrskystä tai pääkallokelistä huolimatta

Kitkarenkaat valitaan usein ajomukavuuden ja alhaisemman polttoaineen kulutuksen vuoksi. Nastarenkaat ovat kuitenkin kehittyneet huimasti viimeisten vuosien aikana. Uusien tunnettujen valmistajien nastarenkaidenkin ohjaamoääni on varsin vähäinen ja hiljainen tänä päivänä. Modernit nastarenkaat eivät pidä enää merkittävästi kitkarenkaita kovempaa ääntä. Nasta- ja kitkarenkaiden melutasoa säätelevät mm. EU-direktiivit. Samoin nastarenkaiden vierintävastus on pienentynyt merkittävästi verrattuna menneisiin vuosiin.

Muita valintaasi vaikuttavia tekijöitä ovat esimerkiksi nastarenkaan valmistaja sekä pinnan ja nastojen kuluminen ajossa eli nastarenkaiden käyttöikä. Näistä asioista saat lisätietoa renkaidemme tuotekuvauksista, seuraamalla rengastestejä, vertailemalla kokemuksia muiden autoilijoiden kanssa tai kysymällä meiltä.

Nastarenkaat kannattaa hankkia tunnetuilta laatuvalmistajilta, silloin saat todennäköisesti aina hyvät, luotettavat ja turvalliset nastarenkaat. Kannattaa muistaa, että hyvät nastarenkaat ovat autoilijan ja matkustajien turvavaruste. Pidä nastarenkaat hyvässä kunnossa, asenne kohdallaan ja aja ennakoiden. Liukas keli on liukas nastarenkaillekin.

Nastarenkaat edullisesti verkkokaupastamme

Laaturenkaat.fi on osoite, jossa kohtaavat parhaat nastarenkaat, hinta ja ystävällinen palvelu. Löydä luotettavat, tunnettujen valmistajien nastarenkaat tai paras nastarengas tarjous kätevästi verkkokaupastamme! Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€