5381 tuotetta

Paras tapa hankkia laadukkaat ja edulliset kitkarenkaat

Valitse Laaturenkaat.fi ja löydät aina laadukkaat ja edulliset kitkarenkaat netistä. Se on takuumme: Aina laadukkaat renkaat. Aina edulliset hinnat. Aina nopea toimitus.

Jos talvi kolkuttelee jo ovella ja on tullut aika ostaa uudet, hyvät kitkarenkaat, saavuit oikeaan paikkaan. Laaturenkaat.fi verkkokauppa tarjoaa tunnettujen rengasvalmistajien suosituimmat kitkarenkaat edullisesti. Kurkkaa myös verkkoputiikkimme ALE-laariin ja löydä paras kitkarengas tarjous juuri sinulle. Pienellä vaivalla saatat löytää kulkupeliisi hyvät ja jopa halvat kitkarenkaat.

Kaikki kitkarenkaat saat meiltä nopeasti toimitettuna, jos nyt pääsi käymään niin, että talvi yllätti autoilijan taas kerran. Verkkokauppamme tarjoaa lukuisia maksutapoja. Meillä voit maksaa ostokset yleisimmillä luottokorteilla, verkkopankissa ja laskulla. Tarvittaessa saat kitkarenkaat osamaksulla.

Milloin kannattaa valita kitkarenkaat?

Mitä ominaisuuksia parhaat kitkarenkaat tarjoavat? Onko olemassa sellaista asiaa kuin hyvät halvat kitkarenkaat? Jos pohdit, ovatko kitkarenkaat oikea valinta talvirenkaiksi nastarenkaiden sijaan ja mikä on paras kitkarengas juuri sinun autoosi ja budjettiisi, voimme antaa muutaman vinkin ostopäätöksen helpottamiseksi.

Kitkarenkaat ovat ajomukavuutta arvostavan, kokeneen ja ennakoivasti ajavan kuljettajan valinta. Kitkarenkaat ovat hiljaiset ja taloudelliset renkaat, sillä sekä vierintävastus että vierintämelu pysyvät pieninä. Kitkarenkaat myös säästävät tienpintaa ja ympäristöä, sillä kitkarenkaat eivät rouhi tienpintaa eivätkä nostata ilmaan katupölyä.

Se on kuitenkin tosiasia, että kitkarenkaiden pito on jäällä selvästi heikompi kuin nastarenkaiden. Kitkarenkaat soveltuvat Suomen olosuhteissa paremmin sisämaan lumisille teille. 

Valitse kitkarenkaat kun:


1. Ajat uudella, hyvin varustellulla autolla, jossa on ajovakaudensäätöjärjestelmä ja ABS-jarrut ja ajat hillitysti ja ennakoiden
2. Arvostat talviautoilun mukavuutta ja pienempää ajomelua
3. Arvostat joustavaa vaihtoaikataulua
4. Arvostat ympäristöä ja haluat säästää sekä polttoainetta että tienpintaa

Nastarenkaat valitaan usein kitkarenkaiden sijasta turvallisuussyiden takia. Kitkarenkaat ovat kuitenkin kehittyneet huimasti viimeisten vuosien aikana. Kitkarenkaiden ohjattavuus on nykyään täsmällisempää ja pito-ominaisuudet pysyvät hyvällä tasolla myös enemmän ajetuissa renkaissa.

Muita valintaasi vaikuttavia tekijöitä ovat esimerkiksi kitkarenkaan valmistaja, kitkarenkaan hinta, kitkarenkaiden käyttöikä ja muiden autoilijoiden käyttökokemukset. Näistä asioista saat lisätietoa renkaidemme tuotekuvauksista, seuraamalla rengastestejä, vertailemalla kokemuksia muiden autoilijoiden kanssa tai kysymällä meiltä.

Muista hankkia pohjoismaiset kitkarenkaat eurooppalaisten sijaan. Verkkokaupassamme on myynnissä vain pohjoismaisia kitkarenkaita. Ja muista myös, että kitkarenkaat kesällä ovat venäläistä rulettia tienkäyttäjien turvallisuudella.

Kitkarenkaat kannattaa hankkia laadukkailta, luotettavilta ja tunnetuilta rengasvalmistajilta, jolloin saat varmasti aina hyvät, luotettavat ja turvalliset kitkarenkaat. Kannattaa muistaa, että hyvät kitkarenkaat ovat autoilijan ja matkustajien turvavaruste. Pidä autossa alla hyväkuntoiset renkaat, asenne kohdallaan ja aja ennakoiden. Liukas keli on liukas hyvillekin kitkarenkaille.

Kitkarenkaat edullisesti verkkokaupastamme

Laaturenkaat.fi on osoite, jossa kohtaavat parhaat kitkarenkaat, hinta ja ystävällinen palvelu. Löydä luotettavat, tunnettujen valmistajien nastarenkaat tai paras kitkarengas tarjous kätevästi verkkokaupastamme! Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€