Talvirenkaat

Talvirenkaat - Alkaako talvirenkaiden käyttöaika olla lopussa? Katso talvirenkaat vertailu & valitse itsellesi paras talvirengas tarjous. Laaturenkaat.fi verkkokaupasta löydät halvat talvirenkaat. Hinta- & muut rengastiedot saat suodatettua helposti alta talvirenkaat vertailu -työkalun avulla.

Verkkokauppamme tarjoaa talvirenkaat osamaksulla, luottokorteilla, verkkopankissa ja laskulla. Voit tilata nyt tunnettujen rengasmerkkien parhaat talvirenkaat netistä edullisesti. Mikä parasta, saat talvirenkaasi nopeasti kotiin toimitettuna.

Talvirenkaat vertailu - Hae itsellesi sopiva talvirengas

Etsi itsellesi sopiva talvirengas hakua käyttämällä ja tilaa talvirenkaat kotiisi nopealla toimituksella.


6019 tuotetta

Talvirenkaat hinta - Osta talvirengas edullisesti netistä

Laaturenkaat.fi verkkokauppa tarjoaa tunnettujen rengasvalmistajien suosituimmat talvirenkaat edullisesti. Katso myös verkkokauppamme talvirengastarjoukset ja tarkista, jos löytäisit kärryysi hyvät ja jopa halvat talvirenkaat.

Edulliset talvirenkaat

Laadukkuus ja hinta eivät aina kulje käsi kädessä. Halpa talvirengas ei ole aina huono, eikä kallis talvirengas aina laadukas. Tämän vuoksi talvirenkaita kannattaa vertailla ja niihin kannattaa tutustua huolella ennen hintapäätöstä.

Hyvät talvirenkaat - Miten valitsen talvirenkaani?

Mitä ominaisuuksia parhaat talvirenkaat tarjoavat? Saako hyvät talvirenkaat halvalla? Jos pohdit, mitkä talvirenkaat ovat omaan autoosi ja omaan budjettiisi parhaiten sopivat, voimme antaa muutaman vinkin ostopäätöksen helpottamiseksi.

Ensimmäiseksi sinun pitää valita millaiset talvirenkaat haluat, kitkat vai nastat? Sekä nasta- että kitkarenkaat ovat kehittyneet huimasti viimeisten vuosien aikana.

Karkeasti sanottuna nastarenkaat antavat hyvän turvan ja pitävät jarrutusmatkan kitkarenkaita lyhempänä jäisillä, märillä teillä vaihtelevissa olosuhteissa. Talviautoiluun mukavuutta hakevalle, kokeneelle ja maltilliselle kuskille kitkarengas on hyvä valinta. Kitkarenkaan ajomelu on pienempi, polttoaineenkulutus vähäisempi ja vaihtoajat joustavammat. Kitkarenkaat sopivat lumisille teille. Lisätietoa eri renkaiden ominaisuuksista saat nastarenkaat ja kitkarenkaat sivuilta.

Toiseksi talvirenkaan pitää olla oikean kokoinen autoosi, jotta sen ajo-ominaisuudet säilyvät. Renkaan koon näet kokomerkinnästä, joka kertoo renkaan leveyden, korkeuden ja vannekoon. Valitettavasti vaatimus EU-rengasmerkinnästä ei koske nastoitettuja tai pinnoitettuja renkaita, joten kuluttaja jää usein talvirenkaiden osalta ilman tätä näppärää ja vertailua helpottavaa tietoa.

Hyvät talvirenkaat tarjoavat:

  1. Turvallisuutta ja mukavuutta Suomen talven vaihtelevissa olosuhteissa
  2. Lyhyet jarrutusmatkat talven olosuhteissa eli loistavaa pitoa jäällä, lumella, loskassa ja vedessä
  3. Ajomukavuutta hiljaisella vierintämelulla
  4. Taloudellisuutta pihillä polttoaineenkulutuksella
  5. Paljon turvallisia ajokilometrejä kestävillä pito-ominaisuuksilla

Yleisesti voidaan todeta, että talvirenkaat kannattaa hankkia tunnetuilta laatuvalmistajilta, silloin saat todennäköisesti aina hyvät, luotettavat ja turvalliset talvirenkaat. Kannattaa muistaa, että hyvät talvirenkaat ovat autoilijan ja matkustajien turvavaruste. Siksi tärkeintä on, että talvirenkaat ovat hyväkuntoiset ja henkilöllä ratin takana on asenne kunnossa, ennakoiva ajotapa ja keliolosuhteisin sopiva ajonopeus.

Muita valintaasi vaikuttavia tekijöitä ovat esimerkiksi renkaan tuotemerkki sekä pinnan ja nastojen kuluminen ajossa eli talvirenkaiden käyttöikä. Näistä asioista saat lisätietoa renkaidemme tuotekuvauksista, seuraamalla rengastestejä, vertailemalla kokemuksia muiden autoilijoiden kanssa tai kysymällä meiltä.

Talvirenkaat edullisesti - käytä rengastestejä hyväksesi!

Olemme listanneet sivustollemme kaikki tärkeimmät ja uusimmat talvirengastestit. Löydät täältä muun muassa Tuulilasin, Tekniikan Maailman ja Teknikens Världin uusimpia rengastestauksia.

Testeissä mitataan muun muassa jarrutusmatkoja, pitoa kaarteissa, kestävyyttä, melua ja polttoainekulutusta. Nämä ovat kaikki sekä turvallisuuden, ajomukavuuden että taloudellisuuden vuoksi tärkeitä seikkoja uusia talvirenkaita ostaessa. Rengastesteihin tutustumalla saatkin nopeasti loistavan yleiskuvan uusimmista laaturenkaista.

Talvirenkaat vaihtoaika - Talvirengaspakko

Milloin talvirenkaat tulisi pistää alle? Suomen lain mukaan talvirengaspakko kaikilla autoilijoilla joulukuun ensimmäisestä (1.12.) päivästä helmikuun viimeiseen (28.2.) päivään. Nastarenkaat saa vaihtaa aikaisintaan 1. marraskuuta ja niitä saa pitää korkeintaan maaliskuun viimeiseen päivään saakka.

Talvirenkaiden käyttö on kuitenkin sallittua myös tämän aikaikkunan ulkopuolella aina, kun sääolosuhteet sitä vaativat. Suomi on pitkä maa, joten Enontekijöllä talvirenkaat luonnollisesti vaihdetaan eri aikaan vuodesta kuin Helsingissä.

Talvirengaspakko ja talvirengaslaki onkin Suomessa hyvin joustava ja se suosii käyttämään järkeä. Autoilijalla on vastuu itse arvioida, milloin hän tarvitsee talvirenkaat alle ja milloin ei.

Milloin talvirenkaat tulee vaihtaa?

Lain mukaan Suomessa talvirenkaat tulee vaihtaa 1. joulukuuta. Tämä on kuitenkin usein aivan äärimmäinen takaraja ja suosittelemme vaihtamaan talvirenkaat alle huomattavasti aiemmin.

Talvirenkaiden vaihto ajankohta määräytyy luonnollisesti sään ja olosuhteiden mukaan. Syksyllä renkaat voi vaihtaa hyvissä ajoin alle, jotta yöpakkaset tai kova lumimyräkkä ei yllätä.

Kannattaa myös huomioida, että mikäli on lähdössä vaikkapa syyslomalle, kannattaa ehkä talvirenkaat vaihtaa jo ennen lomaa? On ikävä palata lomalta, kun pitkän lennon jälkeen joudut vielä ajamaan kesärenkailla sakeaan lumipyryyn ja jäiselle ajotielle.

Keväällä talvirenkaiden vaihtoa voi vastaavasti hieman pitkittää. Kun tiet ovat sulat, eikä yöpakkasia enää ole, voi varsin turvallisesti lähteä vaihtamaan renkaita.

Talvirenkaan urasyvyys & talvirenkaiden kulutuspinta

Talvirenkaiden urasyvyys tulee lain mukaan 3,0mm, kun taas kesärenkaiden urasyvyys tulee olla vähintään 1,6mm. Nämä ovat kuitenkin äärimmäisiä pohjarajoja ja suosittelemmekin pitämään renkaissa huomattavasti reilumpia urasyvyyksiä.

Kesärenkaissa hyvä urasyvyys on talvimääräys (3,0mm) ja talvirenkaissa vastaavasti urasyvyys voisi olla mielellään 5,0mm. Riittävä urasyvyys takaa renkaiden turvallisuuden ja riittävän pidon vaativissa ajo-olosuhteissa.

Mikäli talvirenkaasi urasyvyys ei ole riittävän turvallisella tasolla (5,0mm), suosittelemme ehdottomasti hankkimaan uudet talvirenkaat. Lakisääteisen 3,0mm urasyvyyden talvirenkailla ajaminen on huomattava turvallisuusriski!

Talvirenkaat edullisesti verkkokaupastamme

Jos talvirenkaiden vaihto on ajankohtaista muutenkin kuin jään, loskan, rännän ja lumen takia eli tarvitset kokonaan uudet hyvät talvirenkaat, saavuit oikeaan paikkaan.

Laaturenkaat.fi on osoite, jossa kohtaavat laadukkaat talvirenkaat, hinta ja ystävällinen palvelu. Löydä luotettavat, tunnettujen valmistajien talvirenkaat tai paras talvirengastarjous kätevästi verkkokaupastamme! Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€