5416 tuotetta
Talvirenkaat

Paras tapa hankkia laadukkaat ja edulliset talvirenkaat

Valitse Laaturenkaat.fi ja löydät aina laadukkaat ja edulliset talvirenkaat netistä. Se on takuumme: Aina laadukkaat renkaat. Aina edulliset hinnat. Aina nopea toimitus.

Jos talvirenkaiden vaihto on ajankohtaista muutenkin kuin jään, loskan, rännän ja lumen takia eli tarvitset kokonaan uudet hyvät talvirenkaat, saavuit oikeaan paikkaan. Laaturenkaat.fi verkkokauppa tarjoaa tunnettujen rengasvalmistajien suosituimmat talvirenkaat edullisesti. Katso myös verkkokauppamme talvirengastarjoukset ja tarkista, jos löytäisit kärryysi hyvät ja jopa halvat talvirenkaat.

Kaikki talvirenkaat saat meiltä nopeasti toimitettuna, jos nyt pääsi käymään niin, että talvi yllätti autoilijan taas kerran. Verkkokauppamme tarjoaa lukuisia maksutapoja. Meillä voit maksaa ostokset yleisimmillä luottokorteilla, verkkopankissa ja laskulla. Tarvittaessa saat talvirenkaat osamaksulla.

Millaiset ovat hyvät talvirenkaat?

Mitä ominaisuuksia parhaat talvirenkaat tarjoavat? Saako hyvät talvirenkaat halvalla? Jos pohdit, mitkä talvirenkaat ovat omaan autoosi ja omaan budjettiisi parhaiten sopivat, voimme antaa muutaman vinkin ostopäätöksen helpottamiseksi.

Ensimmäiseksi sinun pitää valita millaiset talvirenkaat haluat, kitkat vai nastat? Sekä nasta- että kitkarenkaat ovat kehittyneet huimasti viimeisten vuosien aikana.

Karkeasti sanottuna nastarenkaat antavat hyvän turvan ja pitävät jarrutusmatkan kitkarenkaita lyhempänä jäisillä, märillä teillä vaihtelevissa olosuhteissa. Talviautoiluun mukavuutta hakevalle, kokeneelle ja maltilliselle kuskille kitkarengas on hyvä valinta. Kitkarenkaan ajomelu on pienempi, polttoaineenkulutus vähäisempi ja vaihtoajat joustavammat. Kitkarenkaat sopivat lumisille teille. Lisätietoa eri renkaiden ominaisuuksista saat nastarenkaat ja kitkarenkaat sivuilta.

Toiseksi talvirenkaan pitää olla oikean kokoinen autoosi, jotta sen ajo-ominaisuudet säilyvät. Renkaan koon näet kokomerkinnästä, joka kertoo renkaan leveyden, korkeuden ja vannekoon. Valitettavasti vaatimus EU-rengasmerkinnästä ei koske nastoitettuja tai pinnoitettuja renkaita, joten kuluttaja jää usein talvirenkaiden osalta ilman tätä näppärää ja vertailua helpottavaa tietoa.

Hyvät talvirenkaat tarjoavat:

1. Turvallisuutta ja mukavuutta Suomen talven vaihtelevissa olosuhteissa
2. Lyhyet jarrutusmatkat talven olosuhteissa eli loistavaa pitoa jäällä, lumella, loskassa ja vedessä
3. Ajomukavuutta hiljaisella vierintämelulla
4. Taloudellisuutta pihillä polttoaineenkulutuksella
5. Paljon turvallisia ajokilometrejä kestävillä pito-ominaisuuksilla

Muita valintaasi vaikuttavia tekijöitä ovat esimerkiksi renkaan tuotemerkki sekä pinnan ja nastojen kuluminen ajossa eli talvirenkaiden käyttöikä. Näistä asioista saat lisätietoa renkaidemme tuotekuvauksista, seuraamalla rengastestejä, vertailemalla kokemuksia muiden autoilijoiden kanssa tai kysymällä meiltä.

Yleisesti voidaan todeta, että talvirenkaat kannattaa hankkia tunnetuilta laatuvalmistajilta, silloin saat todennäköisesti aina hyvät, luotettavat ja turvalliset talvirenkaat. Kannattaa muistaa, että hyvät talvirenkaat ovat autoilijan ja matkustajien turvavaruste. Siksi tärkeintä on, että talvirenkaat ovat hyväkuntoiset ja henkilöllä ratin takana on asenne kunnossa, ennakoiva ajotapa ja keliolosuhteisin sopiva ajonopeus.

Talvirenkaat edullisesti verkkokaupastamme

Laaturenkaat.fi on osoite, jossa kohtaavat laadukkaat talvirenkaat, hinta ja ystävällinen palvelu. Löydä luotettavat, tunnettujen valmistajien talvirenkaat tai paras talvirengastarjous kätevästi verkkokaupastamme! Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€