1249 tuotetta

Paras tapa hankkia laadukkaat ja edulliset pakettiauton renkaat

Valitse Laaturenkaat.fi ja löydät aina laadukkaat ja edulliset pakettiauton renkaat netistä. Se on takuumme: Aina laadukkaat renkaat. Aina edulliset hinnat. Aina nopea toimitus.

Jos on tullut aika ostaa uudet, hyvät renkaat pakettiautoon, saavuit oikeaan paikkaan. Laaturenkaat.fi verkkokauppa tarjoaa tunnettujen rengasvalmistajien suosituimmat pakettiauton renkaat edullisesti. Kurkkaa myös verkkoputiikkimme ALE-laariin ja pienellä vaivalla saatat jopa löytää pakettiauton renkaat halvalla.

Kaikki pakettiauton renkaat saat meiltä nopeasti toimitettuna. Verkkokauppamme tarjoaa lukuisia maksutapoja. Meillä voit maksaa ostokset yleisimmillä luottokorteilla, verkkopankissa ja laskulla. Tarvittaessa saat renkaat pakettiautoon osamaksulla.

Millä tavalla pakettiauton renkaat ovat erilaiset?

Tavallisessa henkilöautossa yhden renkaan kantavuuden pitäisi olla vähintään neljäsosa auton kokonaismassasta. Pakettiautot ovat tavallista henkilöautoa isompia autoja ja lisäksi ne on tarkoitettu painavien kuormien kuljettamiseen, joten pakettiauton renkaaseen saattaa kohdistua enemmän painoa kuin henkilöauton renkaaseen. Siksi pakettiauton renkaan pitää olla suuremman kuormitusluokan rengas. Kyse on turvallisuuden kannalta tärkeästä asiasta. Mitä tapahtuu maantienopeudessa, jos autoon laitettu rengas ei kestä siihen kohdistuvaa painoa vaan antaa periksi?

Renkaan kuormitusluokka kertoo renkaan suurimman sallitun kantavuuden. Pakettiautoon sopivat renkaat merkitään C-kirjaimella. Kuormitusluokka löytyy renkaan kokomerkinnästä. Pakettiautoon sopivan renkaan kokomerkintä voi siis olla esimerkiksi 195/65R16C. Pakettiauton C-renkaassa rungon rakennusaine, kulutuspinnan alla oleva teräsvyöpaketti, käytettävä teräsvyölanka ja kumiseokset ovat järeämpiä kuin henkilöauton renkaassa.

Valitse pakettiautoon siihen soveltuvat renkaat, jotta

1. huolehdit kuljettajan ja matkustajien turvallisuudesta
2. saat tarvittavaa pitoa ja hyvät ajo-ominaisuudet ammattiajoon kaikissa olosuhteissa
3. saat tarkemman ajotuntuman pakettiautoon jäykemmän renkaan ansiosta

Pakettiauton renkaat kannattaa hankkia laadukkailta, luotettavilta ja tunnetuilta rengasvalmistajilta, jolloin saat varmasti aina hyvät, luotettavat ja turvalliset renkaat. Kannattaa muistaa, että hyvät renkaat ovat autoilijan ja matkustajien turvavaruste. Pidä autossa alla hyväkuntoiset renkaat, asenne kohdallaan ja aja ennakoiden.

Pakettiauton renkaat edullisesti verkkokaupastamme

Laaturenkaat.fi on osoite, jossa kohtaavat parhaat pakettiauton renkaat, hinta ja ystävällinen palvelu. Löydä luotettavat, tunnettujen valmistajien renkaat pakettiautoon kätevästi verkkokaupastamme! Meiltä saat pakettiauton kesärenkaat, pakettiauton talvirenkaat eli pakettiauton nastarenkaat ja pakettiauton kitkarenkaat. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€