3116 tuotetta

Paras tapa hankkia hyvät ja halvat maasturin ja katumaasturin renkaat netistä

Valitse Laaturenkaat.fi ja löydät aina laadukkaat ja edulliset maasturin renkaat netistä. Se on takuumme: Aina laadukkaat renkaat. Aina edulliset hinnat. Aina nopea toimitus.

Jos on tullut aika ostaa uudet, hyvät renkaat maasturiin, saavuit oikeaan paikkaan. Laaturenkaat.fi verkkokauppa tarjoaa tunnettujen rengasvalmistajien suosituimmat maastoauton renkaat edullisesti. Kurkkaa myös verkkoputiikkimme ALE-laariin ja pienellä vaivalla saatat jopa löytää maasturin renkaat halvalla.

Kaikki maastoauton renkaat saat meiltä nopeasti toimitettuna. Verkkokauppamme tarjoaa lukuisia maksutapoja. Meillä voit maksaa ostokset yleisimmillä luottokorteilla, verkkopankissa ja laskulla. Tarvittaessa saat maasturin renkaat osamaksulla.

Millä tavalla maasturin renkaat ovat erilaiset?

Maastoautosta puhutaan usein myös nimellä SUV (Sport Utility Vehicle). Termillä tarkoitetaan Suomessa lähinnä maastureiksi ja kaupunkimaastureiksi luokiteltavia autoja. Aiemmin SUV:llä tarkoitettiin maastoajoon tarkoitettuja suurikokoisia nelivetoisia autoja. Suomessa usein käytetty termi on myös katumaasturi. Se tarkoittaa ns. crossover-SUV:tä, joka on henkilöautomainen, tyypillisesti nelivedolla varustettu korkea auto, mutta ei varsinaisesti maastoajoon tarkoitettu auto. Joka tapauksessa kyseessä on perinteistä henkilöautoa suurempi auto, ajetaan sillä sitten asfaltilla tai maastossa.

Maastoauton SUV-renkaat ovat lähtökohtaisesti suurempia, koska auton kokokin on suurempi. Lähtökohtaisesti renkaan kantavuuden pitäisi olla vähintään neljäsosa auton kokonaismassasta. Koska maastoautot ovat massaltaan suurempia autoja, pitää myös renkaan kuormitusluokan olla suurempi. Autoon pitää valita juuri oikean kuormitusluokan renkaat, koska muuten renkaat kuluvat tavallista nopeammin ja saattavat vaurioitua ajettaessa. Offroad-renkaat taas tarkoittavat yleensä nimenomaan maastoajoon tarkoitettuja, nelivetoautoihin soveltuvia renkaita.

Autosi rekisteriotteesta löytyvä luku kertoo, millaiset renkaat sopivat autoosi. Esimerkiksi luku 205/55 R 16 94 V XL kertoo, että renkaan kuormitusluokka on 94 ja XL tarkoittaa, että autoon sopii korotetun kuormitusluokan rengas.   

Lisäksi kannattaa huomioida myös muutama muu asia, kun ostat renkaita maasturiin. Renkaissa pitää olla hyvä pito myös korkeilla nopeuksilla ja märällä tienpinnalla ajettaessa. Hyvät SUV-renkaat ovat miellyttävät ajaa pinnoitetulla tiellä, mutta samalla tukevat ja turvalliset. Maasturin renkaat ovat ajomukavuudeltaan huippuluokkaa, mutta myös kestävämmät. Korkeamman kuormitusluokan renkaan jämäkämpi rakenne kehittää vähemmän lämpöä, jolloin rengas myös kestää paremmin kulutusta.

Maastoauton renkaat edullisesti verkkokaupastamme

Laaturenkaat.fi on osoite, jossa kohtaavat parhaat maastoauton renkaat, hinta ja ystävällinen palvelu. Löydä luotettavat, tunnettujen valmistajien renkaat maasturiin kätevästi verkkokaupastamme! Meiltä saat maasturin kesärenkaat ja maasturin talvirenkaat eli nastarenkaat ja kitkarenkaat. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€