Vredestein Ultrac Sessanta

10 tuotetta

Vredestein Ultrac Sessanta renkaat netistä edullisesti

Vredestein Ultrac Sessanta kesärengas tarjoaa vallankumouksellista suunnittelua ja suorituskykyä ilman kompromisseja. Ultrac Sessanta on ns. Ultra High Performance segmentin rengas.

Ultrac Sessanta renkaat takaavat erinomaiset ajo-ominaisuudet niin märällä kuin kuivallakin tienpinnalla. Renkaan kulutuspinta, piirteet ja rakenne on optimoitu jokaiseen rengaskokoon erikseen. Pintakuvion kumiseos on suunniteltu erityisesti silmällä pitäen pitoa ja ohjattavuutta, joten rengas tarjoaa nopeampaa ja erittäin hallittavaa ajoa mutkissa.

Renkaan tarjoama ohjaustuntuma on välitön ja renkaan kosketuspinta tiehen on optimaalinen, kun renkaan sivu on jäykistetty nimenomaan parempaa ohjattavuutta ajatellen.

Urheilullisen ja tyylikkään ulkonäön Ultrac Sessanta renkaalle antaa Giugiaro Designin suunnittelema renkaan pintakuvio. Jo renkaan ulkonäkö viestii vahvasti siitä, että tämä rengas on tarkoitettu urheilulliseen ajamiseen. Mutta designissa ei koskaan saa olla kyse vain estetiikasta. Kuten hyvä design yleensä, myös Vredestein noudattaa periaatetta ”muoto seuraa käyttötarkoitusta”. Kulutuspinnan kuviointi tarjoaa merkittäviä hyötyjä Ultrac Sessanta renkaan suorituskykyyn. Renkaan piirteet, profiili ja rakenne ovat kaikki tietokoneella suunniteltuja ja jokaiseen eri rengaskokoon erityisesti optimoituja.

Valitse Vredestein Ultrac Sessanta kun:

  • arvostat hyvää pitoa kuivalla ja märällä tiellä
  • arvostat tietokoneella tehtyä suunnittelua ilman kompromisseja
  • arvostat omaan rengaskokoosi optimoitua suorituskykyä

Katso kauppamme Vredestein Ultrac Sessanta kesärenkaat hinnasto ja löydät varmasti juuri sinulle sopivat renkaat juuri sinulle sopivaan hintaan. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€