70 tuotetta

Vredestein Sportrac 5 renkaat netistä edullisesti

Vredestein Sportrac 5 on valintasi, kun haluat ajaa turvallisesti, mukavasti ja ilman turhaa rengasmelua. Sportrac 5 on keskisegmentin kesärengas, joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä niin kuiviin kuin märkiinkin olosuhteisiin.

Vredestein Sportrac 5 renkaat saivat ADAC:in testissä vuonna 2015 arvosanan ”hyvä” ja ÖAMTC:n testissä arvosanan ”erittäin suositeltava”. Tekniikan Maailman testissä vuonna 2015 Vredestein Sportrac 5 kesärengas suoriutui kokonaisuutena hyvällä keskitasolla ja erityisesti kuivalla tiellä rengas suoriutui hyvin ja sai erityismaininnan hyvästä ajettavuudesta. Myös jarrutuspito kuivalla tiellä todettiin testissä hyväksi.

Sportrac 5 kesärengas tarjoaa lyhyet jarrutusmatkat märällä asfaltilla, sillä renkaassa on leveämmät pitkittäisurat, jotka poistavat veden renkaan alta tehokkaasti. Sportrac 5 renkaan ajomukavuus on optimoitu ja rengas vaimentaa tärinää ja pomppimista tehokkaasti optimoidun jäykistetyn rakenteensa ansiosta. Renkaan ohjaustuntuma on nopea ja tarkka, sillä renkaan keskiripassa on Z:n muotoiset urat, jotka tekevät renkaan keskiosasta juuri sopivalla tavalla jäykemmän.

Vredestein Sportrac 5 kesärenkaat tarjoavat loistavat ajo-ominaisuudet ja italialaisen Giugiaron kanssa suunnitellut renkaat ovat erittäin tyylikkäät myös ulkonäkönsä puolesta. Jos siis haluat ajaa mukavasti, mutta myös kääntää katseita, kun autosi lipuu läpi kaupungin katujen, tässä on erinomainen vaihtoehto tarjolla.

Valitse Vredestein Sportrac 5 kun:

  • arvostat hyvää pitoa kuivalla ja märällä kelillä
  • arvostat ajomukavuutta, hiljaisuutta ja tärinätöntä ajoa
  • arvostat tyylikästä ulkonäköä

Katso kauppamme Vredestein Sportrac 5 kesärenkaat hinnasto ja löydät varmasti juuri sinulle sopivat Sportrac 5 renkaat juuri sinulle sopivaan hintaan. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€