623 tuotetta

Valitse Laaturenkaat.fi ja löydät aina Vredestein renkaat edullisesti netistä. Se on takuumme: Aina laadukkaat renkaat. Aina edulliset hinnat. Aina nopea toimitus.

Hollantilainen Vredestein on yksi maailman vanhimmista rengasvalmistajista ja yhtiön historia ulottuu jopa yli sadan vuoden päähän. 1960-luvulta lähtien Vredestein on ollut yksi Euroopan tunnetuimmista rengasvalmistajista. Vredesteinin filosofian mukaan yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkaille heidän etsimäänsä vapautta. Siksi Vredestein kehittää ja valmistaa renkaita, jotka parantavat jokaisen auton suorituskykyä. Vredestein renkaat on suunniteltu optimaalista suorituskykyä, turvallisuutta ja parasta mahdollista ajokokemusta ajatellen.

Vredestein valmistaa premium-renkaat Euroopan sydämessä ja siksi yrityksellä on selkeä ymmärrys siitä, millaiset renkaat Euroopan markkinoille tarvitaan. Vredestein renkaat ovat saatavilla henkilöautoihin, maastureihin ja pakettiautoihin. Verkkokaupastamme löydät Vredestein kesärenkaat.

Vredestein renkaiden menestyksen perusta on intohimo innovaatioihin. Innovaatio on osa yrityksen DNA:ta. Vredestein on tehnyt vuosikymmenten aikana merkittäviä parannuksia renkaiden turvallisuuteen, ohjattavuuteen ja polttoainetaloudellisuuteen. Yhtiön filosofiassa rengas on käyttöliittymä tien ja auton välillä ja siksi rengas on merkittävä tekijä myös auton turvajärjestelmien (kuten ABS ja ESP) toimivuudessa.

Vredestein ei säästä vaivaa renkaita testatessaan, vaan joka vuosi yhtiön ammattilaiset ajavat satoja tuhansia testikilometrejä, kunnes optimaalinen pintakuvio, kumiseos ja rakenne rengasta varten on selvillä. Tästä seurauksena on myös jatkuva menestys riippumattomissa rengastesteissä kaikkialla Euroopassa.

Vredestein renkaat ovat myös tyylikkäät. Vredesteinilla on selkeä näkemys siitä, miltä renkaiden pitää näyttää. Siksi Vredestein tekee yhteistyötä kuuluisan italialaisen design-toimisto Giugiaron kanssa. Yhteistyö Giugiaron kanssa alleviivaa sitä, kuinka Vredestein kiinnittää huomiota yksityiskohtiin ja haluaa myös siten erottua massasta. Tämä ajattelu näkyy aina sekä renkaiden teknologiassa että niiden ulkonäössä. Renkaiden design tehdään aina läheisessä yhteistyössä Vredesteinin insinöörien kanssa. Muoto on aina seurausta käyttötarkoituksesta.

Valitse Vredestein renkaat kun:

  • arvostat pitkää kokemusta
  • arvostat intoa innovaatioihin
  • arvostat suorituskykyä, turvallisuutta ja ajomukavuutta
  • arvostat tyylikästä ulkonäköä

Vredestein renkaat netistä edullisesti

Tarvitsetko Vredestein kesärenkaat? Olet tullut oikeaan osoitteeseen. Laaturenkaat.fi on Vredestein jälleenmyyjä ja tarjoaa Vredestein renkaat hinta kohdallaan. Katso kauppamme Vredestein hinnasto tai esimerkiksi suodattimen avulla Vredestein kesärenkaat hinta. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Katso kaikki kesärenkaat Katso kaikki talvirenkaat

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€