Sava Eskimo SUV 2

Vannekoko
Rengastyyppi


5 tuotetta

Sava Eskimo SUV 2 on erittäin suorituskykyinen SUV-kitkarengas, joka tarjoaa edulliseen hintaan luotettavaa hallittavuutta lumella ja jäällä. Sava Eskimo SUV 2 -kitkarengas soveltuu pohjoismaisiin olosuhteisiin ja siinä on erinomainen käsiteltävyys ja jarrutusteho lumisilla teillä, hyvä ohjattavuus ja erinomainen kosketus märkään tienpintaan.

Vahvat maastureille optimoidut kiinteät palat mahdollistavat vahvemmat renkaan reunat. Ne parantavat voimansiirtoa lumisilla teillä ja varmistavat erittäin hyvän hallittavuuden ja jarrutustehon lumella.

Sava-eskimo-SUV2-palat

Monisäkeinen renkaan muoto luo pitkän ja leveän kontaktipinnan renkaan ja tienpinnan väliin. Samalla renkaan paine jakautuu tasaisesti. Näiden ominaisuuksien ansiosta maakosketuspinta jäisillä teillä on erinomainen ja renkaan hallittavuus parempi.

sava-eskimo-suv-2-monisaikeinen

Sava Eskimo SUV 2 -renkaassa on urheilullinen riparakenne. Tämä paranneltu keskiriparakenne parantaa maasturin ohjattavuutta ja vähentää melua. Tarjolla on siis parempaa hallittavuutta ja vähäisempää melua kuivilla teillä.

sava-eskimo-suv2-urhripa

Tämän renkaan optimaalisesti sijoitetut kaareutuvat urat siirtävät vettä ja loskaa pois renkaan tieltä nopeasti ja tehokkaasti. Tämä ominaisuus varmistaa erinomaisen kontaktin tien pintaan märillä teillä.

sava-eskimo-suv2-urat

Valitse Sava Eskimo SUV 2 kun:

  • arvostat edullista hintaa
  • arvostat katumaasturille suunniteltua suorituskykyistä rengasta
  • luotettavuutta erilaisissa olosuhteissa


Meiltä löytyy Sava Eskimo SUV2 maasturin kitkarenkaat. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€