Sava Eskimo Ice10 tuotetta

Sava Eskimo Ice - Suorituskykyinen rengas, jonka pitoon voi luottaa jäällä ja lumessa

TM 17/2017 Testimenestyjä!

Sava Eskimo Ice on suorituskykyinen pohjoismaisiin olosuhteisiin sopiva kitkarengas, jonka pitoon voit luottaa jäällä ja lumessa.

Suomen äärimmäisiin talviolosuhteisiin tarvitaan auton alle luotettava ja riittävän suorituskykyinen rengas. Sava Eskimo Ice -rengas tarjoaa varsin kohtuulliseen hintaan hyvää kiihtyvyyttä ja käsiteltävyyttä jäällä ja lumella.

Sava osaa myös yllättää, sillä se sijoittui toiseksi Tekniikan Maailman kitkarengastestissä vuonna 2017. Toisaalta Goodyearin tekniikkaa hyödyntävän ja laaduntarkkailun läpäisevän renkaan ei luulisi enää tulevan puun takaa.

Sava Eskimo Ice tarjoaa tehokasta kiihdytystä ja käsiteltävyyttä lumessa ja kuivalla kelillä. Tekniikan Maailma kiittelee renkaan pito-ominaisuuksia varsin hyviksi, vaikka renkaan hintaluokkakin on edullisempaa astetta. Rengas on looginen ajettava ja käyttäytyy rauhallisesti. Sava toimii myös asfaltilla erittäin hyvin pohjoismaisiin olosuhteisiin tarkoitetuksi kitkarenkaaksi. Sava Eskimo Ice on myös miellyttävän hiljainen rengas.

Valitse Sava Eskimo Ice kun:

  • arvostat luotettavaa, edullista pohjoismaihin soveltuvaa kitkarengasta
  • arvostat hyvää kitkarenkaan suorituskykyä myös asfaltilla.
  • arvostat testimenestystä


Hyviä teknisiä ominaisuuksia on runsaasti. Koukkuripamuotoilu takaa, että kiihdytys ja käsiteltävyys on tehokasta lumessa. Koukunmuotoiset rivat pureutuvat lumen peittämään tienpintaan. Monisäteinen kuviointi mahdollistaa erinomaisen kosketuspinnan jäiseen tienpintaan, jolloin hallittavuus on parempi. Se myös muodostaa pitkän ja leveän kosketuspinnan, jonka tuloksena paineen jakautuminen on tasainen renkaan ja tien välillä.

Sava-Eskimo-Ice-kitkarenkaat-koukkuripa Sava-eskimo-ice-pintakuviopalat Sava eskimo Ice monisäteinen kuviointi

Pohjakulutuskerros varmistaa, että tehokas käsiteltävyys onnistuu myös kuivalla kelillä. Kulutuspinnan koostumukseen kuuluu kiinteämpi pohjakerros, joka kykenee välittämään enemmän tehoa tiellä.

Korkeat pintakuviopalat tietävät parantunutta kilometrisuoritepotentiaalia. Suomeksi sanottuna rengas kestää pidempään ja säästää rahaa pidemmällä käyttöiällä. Enemmän kumia pintakuviossa merkitsee pidempää käyttöikää.

Katso kauppamme Sava Eskimo Ice renkaat ja löydät varmasti juuri sinulle sopivat kitkat sinulle sopivaan hintaan. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Katso uusimmat rengastestit

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€