28 tuotetta

Sava on vielä hieman tuntemattomampi, mutta laadukas ja luotettava eurooppalainen laaturengas. Sava-renkaat on suunniteltu Euroopassa, ja niiden valmistuksessa hyödynnetään Goodyearin tekniikkaa. Sava-renkaat ovat luotettava valinta lompakolle ystävälliseen hintaan.

Sava tarjoaa myös jo varsin mukavan valikoiman erilaisia rengasmalleja ja pintakuvioita, jotta sinä autoilijana löydät edulliset ja luotettavat renkaat, jotka sopivat ajoneuvoosi ja ajotyyliisi.

Sava on osa Goodyear Dunlop -konsernia

Goodyear Dunlop omistaa Goodyear Dunlop Sava Tires -yhtiön kokonaan. Niinpä kaikissa Savan renkaissa hyödynnetään Goodyearin vuosikymmenten aikana keräämää tietotaitoa ja vuosikymmenten aikana kehjittämää tekniikkaa.

Sava-renkaat on suunniteltu Goodyearin laatuasiantuntijoiden valvonnassa ja renkaat eivät lähde tehtaalta markkinoille ennen kuin ne täyttävät varmasti Goodyearin asettamat laatuvaatimukset.

Valitse Sava-renkaat kun:

  • arvostat pitkää tietotaitoa ja kovia laatuvaatimuksia
  • arvostat luotettavuutta ja järkevää hintaa
  • arvostat huolellista testaamista yli 50 suorituskykyominaisuuden osalta
  • arvostat laatutakuuta


Savan renkaat tehdään useassa eri tehtaassa Euroopassa. Monet renkaista valmistetaan kuitenkin edelleen Savan Slovenian-tehtaassa, joka on viimeisintä tekniikkaa hyödyntävä tuotantolaitos ja erikoistuu henkilöautojen erittäin suorituskykyisiin kesä- ja talvirenkaisiin. Parasta nykytekniikkaa hyödyntämällä Sava tarjoaa kohtuullisesti hinnoitellut renkaat tekemättä kompromisseja laatua koskien.

Savan laatutakuu onkin hyvä syy hankkia Sava-renkaat. Sava antaa jokaiselle valmistamalleen renkaalle Savan laatutakuun, joka kattaa työstä, materiaaleista tai valmistuksesta johtuvat viat. Saat Savan laatutakuun tarkat ehdot meiltä tilauksesi yhteydessä pyytämällä.

Katso kauppamme Sava-renkaat ja löydät varmasti juuri sinulle sopivat kumit sinulle sopivaan hintaan. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Katso kaikki kesärenkaat Katso kaikki talvirenkaat

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€