245 tuotetta

Valitse Laaturenkaat.fi ja löydät aina Sailun renkaat edullisesti netistä. Se on takuumme: Aina laadukkaat renkaat. Aina edulliset hinnat. Aina nopea toimitus.

Sailun on kiinalainen, vuonna 2002 toimintansa aloittanut rengasvalmistaja. Sailun on kasvattanut osuuttaan ja tunnettavuuttaan nopeasti Aasian ja Euroopan rengasmarkkinoilla. Kasvu on edullisilla hinnoilla myytävien, mutta silti kohtuullisen laadukkaiden renkaiden ansiota. Sailun myy yli 30 miljoonaa rengasta vuosittain yli v50 maassa.

Sailun panostaa voimakkaasti rengastuotannon kehitykseen Kiinassa, jossa yrityksellä on kehitys- ja tutkimusalue Quingdaossa. Sailun hyödyntää myös yhteistyötä samassa kaupungissa sijaitsevan yliopiston kanssa. Yliopiston tutkijat auttavat rengasvalmistajaa renkaiden kehitystyössä esimerkiksi materiaalien, ominaisuuksien ja testaamisen osalta. Tämä yhteistyö yhdistää konkreettisella tavalla teollisen rengasvalmistuksen ja tieteellisen tutkimuksen.

Sailun renkaat tarjoavat kohtuullisen monipuolisen valikoiman renkaita useimpiin autoihin. Sailun renkaat on valmistettu tavoitteena mahdollisimman suuri ympäristöystävällisyys. Tämä on saavutettu panostamalla renkaiden valmistusprosessiin. Valmistusprosessin lisäksi Sailun on parantanut aktiivisesti renkaidensa rakennetta, jota renkaiden polttoaineenkulutus olisi mahdollisimman vähäistä ja se omalta osaltaan säästäisi luontoa.

Miksi valintasi on siis Sailun?

Sailun valmistaa edullisia renkaita tekemättä kompromisseja suorituskyvyssä tai turvallisuudessa. Sailun on saanut kansainvälistä tunnustusta ja sertifioinnit laatustandardeistaan. Lisäksi Sailun panostaa ympäristöystävällisyyteen EFT-ohjelmallaan (Environmentally-Friendly Technology).

Valitse Sailun renkaat kun:

  1. arvostat edullisia ja laadukkaita renkaita
  2. arvostat tutkimustyön avulla saavutettuja parannuksia turvallisuuteen ja ajo-ominaisuuksiin
  3. arvostat ympäristöystävällisyyttä

Tarvitsetko Sailun kesärenkaat, Sailun talvirenkaat, Sailun nastarenkaat tai Sailun kitkarenkaat? Olet tullut oikeaan osoitteeseen. Laaturenkaat.fi on Sailun jälleenmyyjä ja tarjoaa Sailun renkaat hinta kohdallaan. Katso kauppamme Sailun renkaat hinnasto tai esimerkiksi suodattimen avulla Sailun kesärenkaat hinta tai Sailun talvirenkaat hinta. Löydät meiltä Sailunin tunnetuimmat rengasmallit kuten Sailun Ice Blazer WST1 ja Sailun Ice Blazer WST2 LT. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Katso kaikki kesärenkaat Katso kaikki talvirenkaat

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€