400 tuotetta

Pirelli P ZERO renkaat netistä edullisesti

Pirelli P ZERO renkaat kärryn alle ja saat taatusti parempaa käsiteltävyyttä urheilullisessa ajossa ja erinomaista jarrutuskykyä sekä pitoa myös kovissa nopeuksissa. Nämä ovat P ZEROn kirkkaimmat vahvuudet.

P ZERO on Pirellinkin valikoimassa merkkipaalu, sillä tämä rengas on valittu todella usean tehokkaamman ja suorituskykyisemmän automallin alkuperäisrenkaaksi.

Tässä renkaassa on epäsymmetrinen kulutuspinta, joka parantaa jarrutuspitoa, ohjattavuutta ja hallintaa. P ZERO on erinomainen märissä olosuhteissa ja renkaan turvallisuutta parantaa hyvä vesiliirron vastustuskyky.

Renkaassa on uusi nano-komposiitti kumiseos, joka varmistaa maksimaalisen pidon ja ajovakauden. Renkaan rakenne on suunniteltu niin, että ohjauksen vaste on hyvin tarkka. Tämä ominaisuus on olennaista sporttiselle ajolle, mutta se myös varmistaa, että renkaat kuluvat tasaisesti. S-kirjaimen muotoiset urat vähentävät rengasmelua.

Jos renkaan teknisiä ominaisuuksia esittelee tarkemmin, kannattaa mainita kolme yhtenäistä keskiripaa, joilla saadaan parempi jarrutusteho ja pito myös kovissa nopeuksissa. Ulkoisen olka-alueen suuret jäykät kuviopalat takaavat, että ajettavuus on parempi urheilullisessa ajossa. S-kuvio antaa turvaa kriittisissä jarrutuksissa, suoralla ja kaarteissa. Kolme leveää pitkittäisuraa renkaassa varmistavat, että P ZERO on turvallisempi ja hallittavampi mahdollisessa vesiliirtotilanteessa.

Valitse Pirelli P ZERO renkaat kun:

  • arvostat sporttisia ominaisuuksia
  • arvostat hyviä ominaisuuksia märällä pinnalla ja vesiliirron vastustuskykyä
  • arvostat tarkkaa ohjausta ja hiljaista rengasmelua


Katso kauppamme Pirelli P ZERO hinta ja löydät varmasti juuri sinulle sopivat renkaat. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€