Pirelli Cinturato P7 Blue28 tuotetta

Pirelli Cinturato P7 BLUE renkaat netistä edullisesti

Pirelli Cinturato P7 BLUE renkaat tarjoavat pienen vierimisvastuksen ja hyvää märkäpitoa. Tämä rengas on kertakaikkisen mukava ajossa ja melutaso pysyy alhaalla. Muutenkin Pirelli Cinturato P7 BLUE rengas on saanut huippuarvot renkaiden EU-merkinnöissä. Sanalla sanoen loistovalinta.

Pirelli Cinturato P7 BLUE on ns. high performance -rengas, joka on suuunniteltu erityisesti keskikokoisiin ja suuriin sedan-autoihin. Rengas tarjoaa epätavallisen hyvän “kompromissin” märkäajo-ominaisuuksissa yhdistettynä alhaiseen vierintävastukseen. Samaan aikaan rengas on onnistuttu valmistamaan myös erittäin kestäväksi.

Pirelli Cinturato P7 BLUE on lanseerattu lisänä aiemmalle CINTURATO™ P7™ -renkaalle. BLUE-mallin suunnittelun tavoitteena oli saavuttaa huippuarvosanat renkaiden EU-merkinnöissä niin märkäpidossa kuin vierintävastuksessakin. Tämä tavoite on myös saavutettu. Nämä renkaat tarjoavat vähintään vierintävastuksen B, joissain renkaissa luokitus on A. Märkäpito on kaikissa renkaissa luokkaa A. Tämän renkaan kirkkaasti erinomaisimmat ominaisuudet ovat märkäpito ja kestävyys.

Pirelli Cinturato P7 BLUE renkaat ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan taattua Pirelli-laatua. Kosketuspinnan paineen tasainen jakautuminen takaa tasaisen kulumisen ja matkustusmukavuuden pitkilläkin matkoilla. Renkaan jäykkä runko vähentää vierintävastusta. Neljä leveää pitkittäisuraa ovat merkittävä turvallisuustekijä mahdollisissa vesiliirtotilanteissa. Renkaaseen on suunniteltu innovatiivinen kulutuspintaseos turvallisempaan ajoon.

Valitse Pirelli Cinturato P7 BLUE renkaat kun:

  • arvostat erinomaista märkäpitoa ja alhaista vierintävastusta
  • arvostat ajomukavuutta ja alhaista rengasmelua
  • arvostat kestävyyttä ja renkaiden tasaista kuluvuutta

Katso kauppamme Pirelli Cinturato P7 BLUE hinta ja löydät varmasti juuri sinulle sopivat renkaat. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€