153 tuotetta

Pirelli Cinturato P7 renkaat netistä edullisesti

Pirelli Cinturato P7 renkaat yhdistävät monta hyvää ominaisuutta erinomaiseksi kokonaisuudeksi. Pirelli Cinturato P7 renkaat tarjoavat pienen vierintävastuksen, alhaisen rengasmelun ja hyvän kestävyyden yhdistettynä hyvään ajokäyttäytymiseen ja luotettavaan jarrutuspitoon.

Pirelli Cinturato P7 renkaat ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan taattua Pirelli-laatua. Cinturato P7:n pintakuvion jaksotus vähentää rengasmelua, tiiviit keskipalat ja jämäkkä ulkoreuna varmistavat, että ohjauksessa on sopivaa herkkyyttä ja kaarreajossa hallintaa. Tässä renkaassa on neljä leveää pitkittäisuraa, jotka takaavat, että renkaassa on erinomainen veden syrjäyttämiskyky, joka on merkittävä turvallisuustekijä hallittavuudessa mahdollisissa vesiliirtotilanteissa.

Rengas on kestävä ja se kuluu tasaisesti innovatiivisten ja edistyksellisten hybridimateriaalien ansiosta. Nämä materiaalit ja renkaan innovatiivinen pintakuvio myös parantavat ajomukavuutta ja turvallisuutta, sillä ne alentavat renkaan melutasoa ja pidentävät renkaan käyttöikää.
 
Pirelli Cinturato P7 renkaat tarjoavat eri koot ja ominaisuudet monipuolisesti. Saatavilla olevat koot ovat: leveys 205-275, profiili 40-60, vanne 16”-18”. Nopeusluokkia renkaassa ovat H, V, W, Y. Renkaasta on saatavana myös RUN FLAT -malli.

Pirelli Cinturato P7 renkaan kirkkaasti parhaat ominaisuudet ovat ajomukavuus ja kestävyys, Erinomaista on myös ajo-ominaisuudet märällä ja kuivalla pinnalla. Hyvälle tasolle renkaat yltävät myös sporttisuudessa.

Valitse Pirelli Cinturato P7 renkaat kun:

  • arvostat ympäristöystävällisyyttä ja pientä vierintävastusta
  • arvostat ajomukavuutta ja alhaista rengasmelua
  • arvostat Pirelli Cinturato P7 renkaan säännöllistä, hyvää menestystä tunnetuimmissa rengastesteissä

Katso kauppamme Pirelli Cinturato P7 hinta ja löydät varmasti juuri sinulle sopivat renkaat. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€