Pirelli Cinturato P1 Verde

43 tuotetta

Pirelli Cinturato P1 renkaat netistä edullisesti

Pirelli Cinturato P1 renkaat helpottavat hallintaa niin kuivalla kuin märälläkin ajettaessa ja varmistavat mukavan ajokokemuksen. Pirelli Cinturato P1 renkaat tarjoavat alhaisemman vierintävastuksen etenkin kaupunkiajossa, lyhyemmän jarrutusmatkan saman luokan renkaisiin verrattuna ja hyvän pidon niin märällä kuin kuivallakin.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan Cinturato P1 on taattua Pirelli-laatua. Renkaan pintakuvion palojen jaksotus vähentää rengasmelua. Hybridimateriaalit ja innovatiivinen kulutuspintakuvio tekevät renkaasta turvallisemman sekä märällä että kuivalla pinnalla. Renkaassa on paineen hallinta ja uusi muottiprofiili, jotka takaavat mukavamman ajokokemuksen. Uudet materiaalit, innovatiiviset seokset, aerodynaamiset sivut ja kevyempi paino kaikki yhdessä vähentävät polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä.

Pirelli Cinturato P1 Verde on renkaan uusin versio, joka nimensä mukaisesti (verde = vihreä) huomioi myös ympäristön. Pirelli Cinturato P1 Verde on pienemmille ja keskisuurille autoille tarkoitettu premium-rengas. Pirelli Cinturato P1 Verde kesärenkaat ovat oiva valinta autoilijalle joka haluaa pientä polttoainekulutusta, ympäristöystävällisyyttä, hiljaista mukavaa ajoa ilman häiritsevää rengasmelua ja erinomaista kulutuskestävyyttä.

Tämä on rengas, joka tarjoaa samassa paketissa kaikki tarvittavat ominaisuudet pienemmille autoille kaupunkiajoon tai myös pitemmille taipaleille. Pirelli Cinturato P1 sopii hyvin Suomen vaihteleviin kesäkeleihin. Renkaan pintakuvio syrjäyttää ajotiellä olevan veden tehokkaasti pois renkaan alta ja siksi rengas vastustaa vesiliirtoa erittäin tehokkaasti.

Aja entistä taloudellisemmin ja entistä ympäristöystävällisemmin renkailla, joissa on alhaisempi vierintäkitka ja entistä parempi kulutuskestävyys. Pirelli Cinturato P1 säilyttää ominaisuutensa koko renkaan käyttöiän ajan.

Valitse Pirelli Cinturato P1 renkaat kun:

  • arvostat alhaista vierintävastusta ja alhaista polttoaineen kulutusta
  • arvostat kestävyyttä ja pitkää käyttöikää
  • arvostat Pirellin turvallisuutta ja ajomukavuutta

Katso kauppamme Pirelli Cinturato P1 kesärenkaat hinnasto ja löydät varmasti juuri sinulle sopivat renkaat juuri sinulle sopivaan hintaan. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€