Pirelli renkaat


1357 tuotetta

Pirelli

Valitse Laaturenkaat.fi ja löydät aina Pirelli renkaat edullisesti netistä. Se on takuumme: Aina laadukkaat renkaat. Aina edulliset hinnat. Aina nopea toimitus.

Pirelli on italialainen rengasvalmistaja. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Milanossa. Yhtiö on yksi maailman suurimmista renkaiden valmistajista ja luonnollisesti myös yksi tunnetuimmista. Jokaiselle Perusautoilija-Pertille ja Penkkiurheilija-Penalle Pirelli on tuttu myös autourheilusta. Pirelli on ollut säännöllisesti mukana rallin maailmanmestaruussarjassa ja renkaiden toimittaja Formula 1 -sarjassa vuodesta 2011 lähtien.

Pirelli renkaat tarjoavat monipuolisen valikoiman henkilöautoille, katumaastureille ja myös ammattiautoiluun. Renkaat valmistetaan aina tavoitteena paras mahdollinen suorituskyky, ajomukavuus kaikilla teillä ja kaikissa keliolosuhteissa.

Pirellillä on pitkä ja kunniakas historia innovaatioissa ja renkaiden tutkimustyössä. Pirelli on oikea valinta niille autoilijoille, jotka osaavat arvostaa laatua ja suorituskykyä. Pirelli testaa renkaitaan huolellisesti läheisessä yhteistyössä eri autonvalmistajien kanssa, jotta renkaat sopisivat mahdollisimman hyvin eri automalleihin. Tulosten perusteella Pirelli räätälöi renkaitaan ja yhteistyö tuo Pirellille osaamista, jonka kanssa on vaikea kilpailla.

Miksi valintasi on siis Pirelli?

Pirelli on yksi parhaista rengasvalmistajista. Kun ostat Pirelli renkaat, saat automallistasi ja rengastyypistä riippumatta renkaan, joka lisää ajonautintoa ja tarjoaa parhaat ominaisuudet. Ennen kaikkea voit luottaa siihen, että Pirelli toimittaa laadukkaat ja turvalliset renkaat, joiden ympäristövaikutukset on minimoitu. Kun valitset Pirellin renkaan, valitset pienen vierimisvastuksen, alhaisen rengasmelun, hyvän kestävyyden, turvallisen ajokäyttäytymisen ja hyvien jarrutusominaisuuksien täydellisen yhdistelmän.

Valitse Pirelli renkaat kun:

  1. arvostat huolellista tutkimustyötä, testaamista ja sen perusteella räätälöityjä ajo-ominaisuuksia
  2. arvostat laatua ja turvallisuutta
  3. arvostat pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät ajokokemuksesta täydellisen

Tarvitsetko Pirelli kesärenkaat, Pirelli talvirenkaat, Pirelli nastarenkaat tai Pirelli kitkarenkaat? Olet tullut oikeaan osoitteeseen. Laaturenkaat.fi on Pirelli jälleenmyyjä ja tarjoaa Pirelli renkaat hinta kohdallaan. Katso alta kauppamme Pirelli renkaat hinnasto tai esimerkiksi suodattimen avulla Pirelli kesärenkaat hinta tai Pirelli talvirenkaat hinta. Löydät meiltä Pirellin tunnetuimmat rengasmallit kuten Pirelli Cinturato P7, Pirelli Ice Zero ja Pirelli Formula Ice. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Katso kaikki kesärenkaat Katso kaikki talvirenkaat

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€