284 tuotetta

Nokian renkaat

Valitse Laaturenkaat.fi ja löydät aina Nokian renkaat edullisesti netistä. Se on takuumme: Aina laadukkaat renkaat. Aina edulliset hinnat. Aina nopea toimitus.

Nokian renkaat on maailman pohjoisin rengasvalmistaja, joten ei siis ihme, että rengasmerkki tarjoaa lujaa asiantuntijuutta pohjoisiin olosuhteisiin. Nokian renkaat rengasmerkin turvallisuus syntyy juuri pohjoisten olojen syvällisestä ymmärtämisestä. Nokian renkaat keskittyy ainoana rengasvalmistajana maailmassa pohjoisten olojen asiakastarpeisiin ja tuotteisiin. Rengasmerkin päämarkkinat ovat alueilla, joissa on lunta, metsää ja vuodenaikojen vaihtelusta johtuvat vaativat ajo-olosuhteet.

Muita Nokian renkaiden vahvuuksia ovat innovatiivisuus, jolla pyritään jatkuvaan turvallisuuden, kestävyyden ja ympäristöystävällisyyden parantamiseen sekä tuotekehitys, jonka keskiössä on itse autoilija.

Nokian renkaat valmistetaan päätuotteiden osalta yhtiön omissa tehtaissa Nokialla Suomessa ja Vsevolozhskissa Venäjällä. Pääkonttori sijaitsee Nokialla ja siellä tapahtuu myös tuotekehitys sekä prototyyppien ja koe-erien valmistus. Nokian renkaat valikoimiin kuuluvat henkilöauton renkaat ja raskaat renkaat.

Miksi valintasi on siis Nokian renkaat?

Nokian kesärenkaat eivät anna pohjoisen kelien ja teiden yllättää kesälläkään vaan toimivat turvallisesti kaikissa kesän vaihtelevissa oloissa kevään ensi hetkistä syksyn kylmeneviin iltoihin. Nokian Hakka -kesärenkaat tarjoavat monipuolisen valikoiman renkaita kaikkiin henkilöautoihin. Nokian talvirenkaat tarjoavat ennen kokematonta pitoa, innovaatioita ja jokaisen autoilijan ajotapaan soveltuvat laatutuotteet. Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaat takaavat ylivoimaiset pito-ominaisuudet kaikissa talviolosuhteissa.

Mikä parasta, Nokian Hakka-turva korvaa korjauskelvottoman renkaan veloituksetta, jos esimerkiksi yllättävä este tiellä rikkoo renkaan tapaturmaisesti. Nokian Hakka -kesärenkaat ja Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaat sisältävät Hakka-turvan, jonka ansiosta saat uuden vastaavan renkaan veloituksetta. Lue lisää täältä (www.nokianrenkaat.fi/hakkaturva/)

Valitse Nokian renkaat kun haluat:

  1. ylivoimaiset pito-ominaisuudet kaikissa talviolosuhteissa
  2. torjua tehokkaasti vesiliirtoa, pienentää polttoainelaskua
  3. enemmän ajokilometrejä
  4. Hakka-turvan renkaillesi odottamattoman rengasrikon varalle

Tarvitsetko Nokian kesärenkaat, Nokian talvirenkaat, Nokian nastarenkaat tai Nokian kitkarenkaat? Olet tullut oikeaan osoitteeseen. Laaturenkaat.fi tarjoaa Nokian renkaat hinta kohdallaan. Katso alta kauppamme Nokian renkaat hinnasto tai esimerkiksi suodattimen avulla Nokian kesärenkaat hinta tai Nokian talvirenkaat hinta. Löydät meiltä Nokian tunnetuimmat rengasmallit kuten Nokian Hakkapeliitta 8, Nokian Hakkapeliitta R2 ja Nokian Hakkapeliitta 7. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Katso kaikki kesärenkaat Katso kaikki talvirenkaat

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€