Michelin renkaat - nopeasti toimitettuna


1752 tuotetta

Valitse Laaturenkaat.fi ja löydät aina Michelin renkaat edullisesti netistä. Se on takuumme: Aina laadukkaat renkaat. Aina edulliset hinnat. Aina nopea toimitus.

Michelin on yksi maailman johtavista ja tunnetuimmista rengasvalmistajista. Michelin viitoittaa tietä. Michelin säilyttää asemansa rengasvalmistajien kärkijoukoissa panostamalla innovaatioihin ja kykyyn luoda niitä, tuotteidensa ja palvelujensa suorituskykyyn ja vahvoihin tuotemerkkeihinsä. Michelinin kaikkea toimintaa ohjaavat yrityksen viisi perustavaa arvoa, jotka ovat asiakkaiden kunnioitus, ihmisten kunnioitus, osakkeenomistajien kunnioitus, ympäristön kunnioitus ja tosiasioiden kunnioitus. Näihin arvoihin perustuu myös Michelin renkaiden pitävä kosketuspinta.

Michelin renkaat kestävät testien mukaan 8000 kilometriä pidempään. Näin osoittavat DEKRA-testauslaitoksen Michelinin toimeksiannosta suorittamat testit vuosina 2014 tai 2015. Tulos on tietysti hieman tuoteryhmästä riippuvainen, mutta niin tai näin meidän tavallistenkin autoilijoiden mielissä Michelin on syystäkin tae laadusta ja luotettavuudesta.

Michelin tekee jatkuvaa kehitystyötä, jonka avulla rengasvalmistaja pyrkii vääjäämättömästi kohti rengastekniikan täydellistä ymmärtämystä ja suorituskykyä joka tunnetaan nimellä Michelin Total Performance. Tämän kehitystyön tuloksena syntyy kattava rengasvalikoima, jossa yhdistyvät turvallisuus, mukavuus, kestävyys ja alhainen polttoaineenkulutus.

Miksi valintasi on siis Michelin?

Michelinin kesärenkaat sopivat käytännössä kaikkiin autoihin erinomaisesti ja siksi Michelin on yksi autonvalmistajien eniten suosimia merkkejä ensiasennusrenkaiksi. Renkaissa yhdistyvät erinomaiset ajo-ominaisuudet kesäkeleillä niin kuivalla kuin märälläkin tiellä ja renkaat tarjoavat turvallisuutta keväästä syksyyn. Michelin talvirenkaat ovat parhaimmillaan vaihtelevissa olosuhteissa, sillä Michelin osaa yhdistää samaan renkaaseen monia ominaisuuksia eli pitoa lumella, pitoa jäällä, pitoa märällä tiellä ja pitoa kuivalla tiellä.

Parasta Pertti Perusautoilijalle on kuitenkin Michelin talvirenkaiden tyytyväisyyslupaus. Michelin antaa kokeilla talvirenkaita 30 päivän ajan, ja jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Kyllä!

Tyytyväisyyslupaus koskee seuraavia nasta- ja kitkarenkaita henkilöautoihin ja katumaastureihin: X-Ice North3, X-Ice Xi3, Latitude X-Ice North2, Latitude X-Ice North2+, Latitude X-Ice Xi2. Tyytyväisyyslupauksen ajanjakso on lokakuun alusta tammikuun loppuun. Tyytyväisyyslupaus on voimassa 30 päivää renkaiden ostopäivästä. Lisätietoja tyytyväisyyslupauksesta löydät täältä (http://satisfaction.michelin.fi)

Valitse Michelin kun haluat:

  1. parhaat ominaisuudet samassa renkaassa
  2. tunnetun ja luotettavan rengasmerkin
  3. tyytyväisyyslupauksen renkaillesi

Tarvitsetko Michelin kesärenkaat, Michelin talvirenkaat, Michelin nastarenkaat tai Michelin kitkarenkaat? Olet tullut oikeaan osoitteeseen. Laaturenkaat.fi tarjoaa Michelin renkaat hinta kohdallaan. Katso alta kauppamme Michelin hinnasto tai esimerkiksi suodattimen avulla Michelin kesärenkaat hinta tai Michelin talvirenkaat hinta. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle

Katso kaikki kesärenkaat Katso kaikki talvirenkaat

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€