Landsail LSV88

20 tuotetta

Landsail LSV88 renkaat edullisesti netistä

Landsail LSV88 on pakettiautoille – erityisesti yritysten pakettiautoille - sopiva rengas. Kyseessä on C-merkinnällä varustettu suuremman kuormitusluokan rengas, joka kantaa raskaammatkin lastit luotettavasti. Tämä rengasmalli tarjoaa laajan kokovalikoiman kaikille yritysten pakettiautoille kuten esimerkiksi Nissan NV200, Ford Transit Connect Van/Wagon tai Mercedes-Benz Sprinter joitakin mainitaksemme.

Landsail on kiinalainen rengasvalmistaja, jonka renkaat suunnitellaan ja valmistetaan eurooppalaisen teknologiayksikön johtamana. LSV88 renkaassa on pitkittäisurien tuoma paranneltu vesiliirron vastustus, joka parantaa renkaiden pitoa märissä olosuhteissa. Renkaan jarrutusominaisuudet on myös suunniteltu raskaampien kuormien kuljettamiseen. Renkaan ulkoreuna on suunniteltu erityistä ajovakautta silmällä pitäen. Renkaan ulkoreuna vapauttaa myös lämpöä renkaasta, jolloin rengas on kestävä ja samalla polttoainetaloudellinen.

Valitse Landsail LSV88, kun:

  • arvostat pakettiautoille ja erityisesti kaupalliseen ajoon tarkoitettua rengasta
  • arvosta perusvarmaa laatua ja edullista hintaa
  • arvostat hyvää pitoa märällä tienpinnalla
  • arvostat polttoainetaloudellisuutta

Katso kauppamme Landsail LSV88 kesärenkaat hinnasto ja löydät varmasti juuri sinulle sopivat LSV88 renkaat juuri sinulle sopivaan hintaan. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€