Landsail LS2887 tuotetta

LS288 kesärenkaat edullisesti netistä

Landsail LS288 on kiinalaisen Landsailin valmistama kesärengas. Landsail LS288 on suosittu, edullinen hiljainen ja laadukas premium-sarjan kesärengas, joka sopii erinomaisesti Suomen teille ja tarjoaa hyvät ajo-ominaisuudet joka lähtöön. LS288 on perusvarma, miellyttävään matkantekoon suunniteltu luotettava työjuhta, joka tarjoaa hiljaiset kilometrit ja ajoa helpottavaa vakautta myös märällä tiellä. LS288 vie perille mukavasti ja tyylillä.

Landsail renkaat suunnitellaan ja valmistetaan eurooppalaisen teknologiayksikön johtamana ja niiden edistykselliset pintakuviot ja kumiseos tekevät renkaista kestävät ja pitävät. LS288 on suunniteltu erityisesti hiljaista ajoa ja erinomaista pitoa varten.

LS288 kesärenkaan neljä leveää pituussuuntaista uraa kanavoivat veden pois tienpinnasta. Renkaan poikkiurat ohjaavat veden pois renkaan alta. Tästä seuraa rengastesteissäkin todettu erinomainen märkäpito.

LS288 renkaan sivuttaisurat tekevät renkaasta hiljaisen. Renkaan tekninen ratkaisu hiljentää pumppaavaa ääntä, jota monet renkaat pitävät isoimmilla nopeuksilla. Optimoitu kulutuspinta vähentää rengasmelua ja resonanssia.

Saumattomat keskilistat tarjoavat erinomaista vakautta maanteillä kovemmilla nopeuksilla ajaettaessa. Renkaan suunnittelussa on myös huomioitu se, että kitkasta syntyvä lämpö pääsee pois renkaan keskiosasta. Kun renkaat eivät lämpene liikaa, ne myös kestävät pidempään.

Valitse Landsail LS288, kun:

  • arvostat perusvarmaa laatua ja edullista hintaa
  • arvostat hyvää pitoa märällä tienpinnalla
  • arvostat rengasmelua vähentävää rengassuunnittelua ja hiljaista matkantekoa
  • arvostat ajovakautta maatiellä

Katso kauppamme Landsail LS288 kesärenkaat hinnasto ja löydät varmasti juuri sinulle sopivat LS288 renkaat juuri sinulle sopivaan hintaan. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€