Landsail CLV2

21 tuotetta

Landsail CLV2 renkaat netistä edullisesti

Landsail CLV2 on kaikkiin ajokeleihin soveltuva Crossover ja maasturin rengas. CLV2 tarjoaa T, H, V ja W nopeusluokat, joten tarjolla on ajomukavuutta myös maantie- ja moottoritienopeuksissa. CLV2 renkaan pintakuvion suunnittelussa on myös kiinnitetty erityistä huomiota paitsi ajovakauteen myös tyylikkääseen ulkonäköön. Varmaa vakautta ja suorituskykyä maanteille.

Landsail CLV2 on kiinalaisen Landsailin valmistama kesärengas. Edullinen hiljainen ja laadukas kesärengas, joka sopii erinomaisesti Suomen teille ja tarjoaa hyvät ajo-ominaisuudet joka lähtöön. Landsail on kiinalainen rengasvalmistaja, jonka renkaat suunnitellaan ja valmistetaan eurooppalaisen teknologiayksikön johtamana.

Renkaan neljä pitkittäisuraa johtavat veden pois tienpinnalta, joten rengas on ohjattava ja käyttäytyy hyvin käännöksissä märälläkin tiellä. Renkaan keskellä oleva ripa antaa vakautta suoralla ajoon ja kovempiin nopeuksiin. CLV2 renkaan isot olkapalat varmistavat laajan kosketuspinnan tiehen ja tarjoavat vakautta ja luotettavuutta käännöksissä. CLV2 renkaan pitkittäis ja poikittaisurien suunnittelussa on huomioitu erityisesti se, että rengas tarjoaisi parempaa pitoa, parempaa ohjattavuutta ja paremmat jarrutusominaisuudet.

Valitse Landsail CLV2, kun:

  • arvostat perusvarmaa laatua ja edullista hintaa
  • arvostat hyvää pitoa märällä tienpinnalla
  • arvostat ajovakautta isommillakin nopeuksilla
  • arvostat hyvää ohjattavuutta

Katso kauppamme Landsail LS288 kesärenkaat hinnasto ja löydät varmasti juuri sinulle sopivat LS288 renkaat juuri sinulle sopivaan hintaan. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€