421 tuotetta

Valitse Laaturenkaat.fi ja löydät aina Landsail renkaat edullisesti netistä. Se on takuumme: Aina laadukkaat renkaat. Aina edulliset hinnat. Aina nopea toimitus.

Landsail on kiinalainen rengasvalmistaja. Landsail renkaat suunnitellaan ja valmistetaan eurooppalaisen teknologiayksikön johtamana. Landsail renkaiden edistykselliset pintakuviot ja kumiseos tekevät renkaista kestävät ja pitävät. Esimerkiksi Tekniikan Maailman testi 5/2015 kertoo, että Landsailin jarrupito märällä oli erinomainen. Landsailin renkaita on kehuttu myös hiljaisiksi, sillä pehmeähköt renkaat vaimentavat tien epätasaisuuksia mukavasti.

Landsail renkaat tarjoavat monipuolisen valikoiman renkaita henkilöautoille, katumaastureille ja kevyille kuorma-autoille. Landsail renkaat ovat edulliset ja rengasvalmistaja myös kehittää renkaitaan määrätietoisesti. Siksi onkin oletettavaa että Landsailin markkinaosuus tulevaisuudessa kasvaa. Myös autoilijoiden kokemukset renkaista ovat olleet käytössä varsin positiivisia.

Miksi valintasi on siis Landsail?

Landsail tarjoaa hyvää ja joissain renkaissaan jopa erinomaista jarrutuspitoa. Landsail renkaat ovat hiljaiset ja mukavat ajettavat ja niiden vierintävastus on varsin hyvä.

Valitse Landsail renkaat kun:

  1. arvostat edullisia renkaita
  2. arvostat hyvää märkäpitoa
  3. arvostat hiljaista ja tasaista ajoa

Tarvitsetko Landsail kesärenkaat, Landsail talvirenkaat, Landsail nastarenkaat tai Landsail kitkarenkaat? Olet tullut oikeaan osoitteeseen. Laaturenkaat.fi on Landsail jälleenmyyjä ja tarjoaa Landsail renkaat hinta kohdallaan. Katso kauppamme Landsail renkaat hinnasto tai esimerkiksi suodattimen avulla Landsail kesärenkaat hinta tai Landsail talvirenkaat hinta. Löydät meiltä Landsailin tunnetuimmat rengasmallit kuten Ice Star iS33 tai iS37. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Katso kaikki kesärenkaat Katso kaikki talvirenkaat

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€