Kumho renkaat - nopeasti toimitettuna


774 tuotetta

Valitse Laaturenkaat.fi ja löydät aina Kumho renkaat edullisesti netistä. Se on takuumme: Aina laadukkaat renkaat. Aina edulliset hinnat. Aina nopea toimitus.

Kumho on eteläkorealainen rengasvalmistaja. Rengasvalmistaja on raivannut tiensä maailman 10 suurimman rengasvalmistajan joukkoon pitkäjänteisellä laadukkaalla työllä. Kumho on valmistanut hinnaltaan ja laadultaan kilpailukykyisiä renkaita jo 1960-luvulta saakka. Kilpailu on Kumholla verissä, sillä yrityksen kokemus rengasalalta tulee erityisesti kilpa-autoilusta ja Kumho on ollut mukana Le Mansin 24 tunnin kilpailussa alusta saakka.

Tavalliselle autoilijalle Kumho renkaat ovat laadukas ja taloudellinen valinta. Kumho kesärenkaat tarjoavat hyvää suorituskykyä kesän vaihtelevissa ajo-olosuhteissa ja vastustavat vesiliirtoa tehokkaasti. Kumho talvirenkaat taas tarjoavat testatusti luotettavat ominaisuudet ja jämäkkää pitoa jäisillä, lumisilla ja kylmillä tien pinnoilla. Kaupunkiajossa Kumho renkaat ovat ketterät ja kestävät hyvin myös kulumista. Kumho renkaat ja testimenestys sopivat usein myös samaan lauseeseen.

Miksi valintasi on siis Kumho?

Kumho tarjoaa edulliset renkaat arkiautoiluun yhdistämällä polttoainetehokkuuden ja ajomukavuuden. Toisaalta Kumholta löytyy myös renkaat sporttisempaan ajoon eli loistavaa pitoa kiihdytettäessä ja jarruttaessa niin märällä kuin kuivalla. Kun valitsee Kumho talvirenkaat, voi myös suosia suomalaista ainakin himpun verran. Kumho Wi-31 nastarengas henkilöautoille sopii jäisiin olosuhteisiin optimaalisen nastojen asettelun ansiosta ja renkaassa on luotettavat pito- ja jarrutusominaisuudet. Näissä renkaissa on Suomessa valmistetut ja testatut laadukkaat Scason XT-turbine –nastat, jotka takaavat erinomaisen pidon ääriolosuhteissa.

Valitse Kumho kun haluat:

  1. ajomukavuutta, luotettavat ominaisuudet ja polttoainetehokkuutta
  2. maalaisjärjellä valitut renkaat
  3. hiljaiset renkaat

Tarvitsetko Kumho kesärenkaat, Kumho talvirenkaat, Kumho nastarenkaat tai Kumho kitkarenkaat? Olet tullut oikeaan osoitteeseen. Laaturenkaat.fi tarjoaa Kumho renkaat hinta kohdallaan. Katso tuotevalikoimastamme esimerkiksi Kumho kesärenkaat hinta tai Kumho talvirenkaat hinta. Löydät meiltä Kumhon tunnetuimmat rengasmallit kuten KL-21, Kumho KW-22, Kumho KH27 ja Kumho KW27. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Katso kaikki kesärenkaat Katso kaikki talvirenkaat

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€