313 tuotetta

Valitse Laaturenkaat.fi ja löydät aina Kleber renkaat edullisesti netistä. Se on takuumme: Aina laadukkaat renkaat. Aina edulliset hinnat. Aina nopea toimitus.

Kleber on ranskalainen rengasmerkki. Kleber oli pitkään Michelinin kovimpia kilpailijoita, kunnes Michelin osti kilpailijansa vuonna 1991. Kleber on omistajanvaihdoksesta huolimatta tai jopa sen ansiosta säilyttänyt itsepintaisesti oman tekemisen meiningin ja ennen kaikkea korkean laadun.

Kleber renkaat ovat hinnaltaan edulliset, mutta laadultaan korkeaa luokkaa. Rengastesteissä Kleber renkaat sijoittuvat säännönmukaisesti hyvin ja keräävät toistuvasti kehuja loistavasta pidosta, miellyttävästä ajettavuudesta ja hiljaisesta vierintämelusta. Kleber renkaat tarjoavatkin ilmeisesti uskomattoman hyvän hinta/laatu-suhteen, sillä niin usein niiden edullisuutta ihmetellään sekä tavallisten autoilijoiden että rengastestaajienkin suulla. Pintakuvioinniltaan Kleberin renkaat muistuttavat Nokian renkaita.

Miksi valintasi on siis Kleber?

Kleber kilpailee suorituskyvyssä markkinoiden laadukkaimpien valmistajien kanssa, mutta tarjoaa renkaat jopa kolmanneksen edullisemmin. Me lyömme vielä lisää löylyä ja laaturenkaat.fi osoitteesta löydät Kleberit todella kilpailukykyiseen hintaan. Kleber valmistaa monipuolisesti talvirenkaita ja kesärenkaita. Etenkin talvirenkaiden valikoima on monipuolinen ja laadukas. Suosituimmat kesärenkaat taas ovat erittäin hiljaisia sekä märkäpidoltaan markkinoiden kärkeä.

Valitse Kleber kun haluat:

  1. markkinoiden todennäköisesti parhaimman hinta/laatusuhteen
  2. rengastesteissä säännönmukaisesti ja tasaisesti menestyvät renkaat
  3. yllättyä positiivisesti

Tarvitsetko Kleber kesärenkaat tai Kleber talvirenkaat? Olet tullut oikeaan osoitteeseen. Laaturenkaat.fi on Kleber jälleenmyyjä, jolta löydät Kleberit alle edullisesti. Katso tuotevalikoimastamme esimerkiksi Kleber Kapnor 5, Kleber Krisalp HP tai Kleber DYNAXER HP 3. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle

Katso kaikki kesärenkaat Katso kaikki talvirenkaat

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€