48 tuotetta

Hankook Winter i*Pike RS W419 on ympäristöystävällinen nastarengas. Täysin uudenlaisessa nastarenkaassa on erinomaiset lumi- ja jääominaisuudet. Hankook Winter i*Pike RS W419 -nastarengas on suunniteltu pohjoisiin talviolosuhteisiin. Renkaan innovatiiviset ratkaisut näkyvät ja tuntuvat jokapäiväisessä käytössä. Rengas on kehitetty  suoriutumaan vaikeissakin talviolosuhteissa uusien huipputeknisten ominaisuuksiensa avulla. Talvirengasutuus edustaa nykypäivän talviturvallisuutta, jossa yhdistyvät äärimmäinen pito ja ajomukavuus.

Uudet tähdenmuotoiset 5D-nastat parantavat selvästi liukkaan kelin jarrutusominaisuuksia ja jääpitoa. Renkaassa on 16 nastariviä, mikä takaa tehokkaan jarrutuksen jäisillä pinnoilla. Aqua Slant-reunaviiste puolestaan poistaa tehokkaasti vettä ja lunta renkaan alta. Renkaan 3D-Sipes -urat tasapainottavat ajamista ja antavat miellyttävän ajotuntuman minimoimalla lohkojen liikkeen. Tämän lisäksi uudet Siperianhuskyn tasuunjälkeä muistuttavat Husky Slit -urat maksimoivat äärimmäisen pidon jäisellä tiellä.

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€