10 tuotetta

Valitse Laaturenkaat.fi ja löydät aina Gislaved renkaat edullisesti netistä. Se on takuumme: Aina laadukkaat renkaat. Aina edulliset hinnat. Aina nopea toimitus.

Gislaved on alun perin ruotsalainen rengasvalmistaja, jonka renkaat valmistettiin aikoinaan Jönköpingissä. Nykyään Gislavedin tavaramerkki on saksalaisen Continentalin omistama ja myös valmistus on siirretty pois Ruotsista. Ruotsalainen tekemisen laatu ja ylpeys elää kuitenkin renkaissa perintönä. Erityisesti turvalliset talvirenkaat ovat olleet alusta lähtien rengasvalmistajan ylpeydenaihe.

Gislaved renkaat tarkoittavat 110 vuoden kokemusta erityisesti vaikeisiin olosuhteisiin suunnitelluista renkaista. Gislavedin ruotsalainen perintö ja sen mukainen kohderyhmä takaavat sen, että renkaat vastaavat varmasti vaatimuksiin Skandinavian olosuhteissa. Gislaved pärjää kaikissa sääolosuhteissa ja pitää kiinni asemastaan panostamalla jatkuvaan tuotekehitykseen.

Miksi valintasi on siis Gislaved?

Tarjolla on monipuolinen valikoima renkaita henkilöautoihin, katumaastureihin ja pakettiautoihin. Gislaved tietää, että turvallisuus on tärkein ominaisuus talvirenkaissa. Gislaved on nostanut profiiliaan viime vuosina myös kesärengasvalikoimallaan ja tarjolla on laadukkaita malleja monenlaisille autoille. Rengasvalmistajan perusarvoja ovat täydellinen pito säästä huolimatta, turvallisuus ja ajomukavuus. Continentalin omistama Gislaved tarjoaa autoilijoille parasta pienemmällä hinnalla.

Valitse Gislaved renkaat kun:

  1. arvostat laadukkaita, mutta edullisia renkaita
  2. arvostat turvallisuutta ja hyvää pitoa
  3. arvostat ymmärrystä pohjoisen olosuhteista

Tarvitsetko Gislaved kesärenkaat, Gislaved talvirenkaat, Gislaved nastarenkaat tai Gislaved kitkarenkaat? Olet tullut oikeaan osoitteeseen. Laaturenkaat.fi on Gislaved jälleenmyyjä ja tarjoaa Gislaved renkaat hinta kohdallaan. Katso kauppamme Gislaved renkaat hinnasto tai esimerkiksi suodattimen avulla Gislaved kesärenkaat hinta tai Gislaved talvirenkaat hinta. Löydät meiltä Gislavedin tunnetuimmat rengasmallit kuten Gislaved Nord Frost, Gislaved Ultra Speed , Gislaved Urban Speed. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Katso kaikki kesärenkaat Katso kaikki talvirenkaat

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€