599 tuotetta

Valitse Laaturenkaat.fi ja löydät aina General Tire renkaat edullisesti netistä. Se on takuumme: Aina laadukkaat renkaat. Aina edulliset hinnat. Aina nopea toimitus.

General Tire on yksi maailman vanhimmista rengasvalmistajista. General renkaat valmistaa amerikkalainen rengasvalmistaja General Tire and Rubber Company. Nykyään General Tiren omistaa saksalainen Continental AG ja General Tire on tärkeä osa Continentalin Yhdysvaltain toimintaa. General Tiren tavoite on tarjota laadukkaita renkaita kaikkiin olosuhteisiin kaupunkiliikenteeseen, moottoriteille ja maastoon niin kesällä kuin talvellakin.

General Tire tunnetaan erityisesti katumaastureiden renkaista. General renkaat tarjoavat laadukkaan valikoiman erityisesti neliveto- ja maastorenkaita. Generalin 4x4-renkaita arvostetaan yleisesti yhtenä maailman parhaimpina nelivetoautojen renkaina. Useat tunnetut ja laadukkaat maasturivalmistajat ovat valinneet Generalin ensiasennusrenkaikseen, sillä General renkaat täyttävät heidän korkeat laatuvaatimuksensa.

Miksi valintasi on siis General Tire?

General tarjoaa monipuolisen valikoiman renkaita sen mukaan, etsitkö ratkaisua suorituskykyisiin SUV autoihin, satunnaiseen maastoajoon, pitoa maastoon ja maantielle tai parasta mahdollista pitoa vaativaankin maastoon.

Valitse General kun haluat:

  1. Laadukkaat renkaat katumaasturiin
  2. Hyvää pitoa sekä maantie että maastoajoon
  3. Tunnettujen maasturivalmistajien suosimat renkaat

Tarvitsetko General kesärenkaat vai General talvirenkaat? Olet tullut oikeaan osoitteeseen. Laaturenkaat.fi on General Tire jälleenmyyjä, jonka valikoimasta löydät kaikki tunnetuimmat General rengasmallit.

Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle

Katso kaikki kesärenkaat Katso kaikki talvirenkaat

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€