341 tuotetta

Valitse Laaturenkaat.fi ja löydät aina Firestone renkaat edullisesti netistä. Se on takuumme: Aina laadukkaat renkaat. Aina edulliset hinnat. Aina nopea toimitus.

Firestone rengas on legenda. Firestonen innovaatioiden täyttämä historia ulottuu yli 100 vuoden taakse eikä rengasmerkin maine tai luotettavuus ole ajan paineissa lässähtänyt. Firestone renkaat on suunniteltu pärjäämään hyvin monenlaisissa olosuhteissa niin, että sinä voit nauttia ajosta ja olosuhteista täysillä. Firestone-rengasvalikoima tarjoaa turvallisuutta, luotettavuutta ja vastinetta rahoillesi.

Firestone on osa Bridgestonea. Amerikkalainen Firestone yhdistyi Bridgestoneen 1980-luvun lopussa.

Miksi valintasi on siis Firestone?

Firestone-rengasvalikoima on kattava.Firestone Multihawk on kaupunkiajoon suunniteltu mukavuutta korostava rengas, ottaa luotettavasti myös kaarteet. TZ300a on turvallinen ja luotettava rengas leppoisaan ja rentouttavaan ajamiseen. FIREHAWK SZ90µ tarjoaa tarkan ohjattavuuden, erinomaisten kaarreajo-ominaisuuksien ja hyvän pidon tuomaa ajoiloa Run Flat –teknologialla.

Firestone renkaat suunnitellaan aina turvallisuus edellä. Firestone tuo markkinoille ainoastaan korkean suorituskyvyn turvallisia renkaita, joiden hinnat pysyvät silti maltillisesti keskiluokassa.

Valitse Firestone kun haluat:

  1. Leppoisaa ja rentouttavaa ajoa
  2. Hyvää hinta/laatu-suhdetta
  3. Rengasvalmistajan kokemukseen perustuvaa luotettavuutta

Tarvitsetko Firestone kesärenkaat, Firestone talvirenkaat, Firestone nastarenkaat vai Firestone kitkarenkaat? Olet tullut oikeaan osoitteeseen. Laaturenkaat.fi valikoimasta löydät kaikki tunnetuimmat Firestone rengasmallit kuten Firestone Winterforce.

Laaturenkaat.fi tarjoaa Firestone renkaat hinta kohdalleen säädettynä. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle

Katso kaikki kesärenkaat Katso kaikki talvirenkaat

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€