42 tuotetta

Valitse Laaturenkaat.fi ja löydät aina Falken renkaat edullisesti netistä. Se on takuumme: Aina laadukkaat renkaat. Aina edulliset hinnat. Aina nopea toimitus.

Falken rengas on varma, suorituskykyinen rengasvalinta. Falken on erikoistunut Ultra High Performance (UHP) renkaisiin, joita se on kehittänyt yhteistyössä autourheilijoiden kanssa. Falken renkaat saivat alkunsa vuonna 1983 Japanissa Sumitomo Rubber Industries -yhtiön toimesta. Japanilainen Falken tekee tiivistä yhteistyötä Goodyearin kanssa. Falken valmistaa Goodyearille nopean ajon renkaita ja vastapalveluksena Goodyear tekee Falkenille tuotekehitystä. Autoilija hyötyy, kun saa alleen renkaat, joiden kehittämiseen kaksi rengasvalmistajaa antaa osaamisensa.

Falken on laadukas ja kohtuullisen hintainen rengasmerkki. Falken renkaiden markkinaosuus kasvaa jatkuvasti erityisesti Euroopassa renkaiden erinomaisen suorituskyvyn ja laadun ansiosta. Falkenin tuotanto on vaativimpien laatuvaatimusten mukaista. Kaikki emoyritys Sumimoton tuotantolaitokset ovat ISO 9001-normin sekä ISO 14001-ympäristönormin mukaisia.

Miksi valintasi on siis Falken?

Laatu on ensimmäinen peruste. Erinomaisesta laadusta kertoo se, että Falken toimittaa alkuperäisrenkaat monelle japanilaiselle autovalmistajille kuten Subaru, Suzuki ja Daihatsu. Toinen peruste on erinomainen suorituskyky ja luotettavuus, kolmas peruste on kilpailukykyinen hinta.

Valitse Falken kun haluat:

  1. Etumatkaa tuotekehityksessä
  2. Urheilullista suorituskykyä
  3. Tähdätä hyvään hinta/laatu-suhteeseen

Tarvitsetko Falken kesärenkaat, Falken talvirenkaat, Falken nastarenkaat vai Falken kitkarenkaat? Olet tullut oikeaan osoitteeseen. Laaturenkaat.fi valikoimasta löydät kaikki tunnetuimmat Falken tuotemallit.

Laaturenkaat.fi tarjoaa Falken renkaat hinta kohdallaan. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle

Katso kaikki kesärenkaat Katso kaikki talvirenkaat

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€