Dunlop renkaat


709 tuotetta

Valitse Laaturenkaat.fi ja löydät aina Dunlop renkaat edullisesti netistä. Se on takuumme: Aina laadukkaat renkaat. Aina edulliset hinnat. Aina nopea toimitus.

Dunlop rengas on suorituskykyinen, hyvää tuntumaa ja turvallisuutta tarjoava rengasvalinta. Dunlop renkaat on valmistettu yhtiön toimintaperiaatteita kunnioittaen suuntaamalla aina eteenpäin ja jatkuvasti uusia rengasteknologioita kehittäen.

Dunlop kehitti ensimmäisenä paineilmarenkaan vuonna 1888. Sen lisäksi Dunlop on tehnyt muitakin merkittäviä innovaatioita. vuonna 1962 Dunlop havaitsi ja selvitti vesiliirtoilmiön. Tämän ansiosta renkaiden pitoa voitiin parantaa märillä teillä suurilla nopeuksilla ajettaessa. Vuonna 1972 Dunlop lanseerasi ns. RunOnFlat-tekniikan, jonka ansiosta ajoneuvolla voi ajaa rengasrikonkin jälkeenkin. Muun muassa näistä syistä Dunlopin nimi on aina ansaitusti liitetty rengasteknologian läpimurtoihin ja hyvään suorituskykyyn. Tätä rengasvalmistajaa ajaa eteenpäin intohimo innovaatioihin.

Miksi valintasi on siis Dunlop?

Dunlopin melusuojateknologia on rengasteknologia, joka pienentää ohjaamon sisämelua jopa 50 prosentilla. Dunlopin monilamellirengas vastaa vaihtelevien talviolosuhteiden asettamiin haasteisiin. Dunlop renkaat sisältävät eri lamellityyppejä, joista jokainen yksittäinen lamellityyppi toimii parhaiten tietyissä olosuhteissa, joten rengas sopii kaikenlaisiin talvisäihin.

Dunlopin erityislaatuinen palleosamenetelmä vahvistaa renkaan ja vanteen välistä kiinnitystä. Tämä ratkaisu takaa parhaan mahdollisen käsiteltävyyden, tarkemman ajokokemuksen ja erinomaisen ajotuntuman. Lisäksi Dunlop Run Flat -teknologian mahdollistaa matkan jatkamisen jopa 80 km rengasrikon jälkeen. Dunlopin MFS (Maximum Flange Shield) -järjestelmä on vanteen reunan suojajärjestelmä, joka suojaa kalliita ja kauniita vanteitasi naarmuuntumiselta ja rikkoutumiselta. Renkaan ympärillä on kumiprofiili, joka luo vanteelle suojaavan puskurivyöhykkeen.

Valitse Dunlop kun haluat:

  1. Hiljaiset renkaat
  2. Innovatiiviset renkaat
  3. Turvallisuutta ja erinomaisuutta ajotuntumaa

Tarvitsetko innovaatioiden eteenpäin ajamat Dunlop kesärenkaat, Dunlop talvirenkaat vai Dunlop nastarenkaat? Olet tullut oikeaan osoitteeseen. Laaturenkaat.fi on Dunlop jälleenmyyjä, jonka valikoimasta löydät kaikki tunnetuimmat Dunlop rengasmallit kuten Dunlop Ice Touch ja Dunlop Sport Bluresponse.

Laaturenkaat.fi tarjoaa Dunlop renkaat hinta kohdallaan. Katso tuotevalikoimastamme esimerkiksi Dunlop Ice Touch hinta. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Katso kaikki kesärenkaat Katso kaikki talvirenkaat

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€