Continental renkaat - ilmainen kotiinkuljetus
1838 tuotetta

Valitse Laaturenkaat.fi ja löydät aina Continental renkaat edullisesti netistä. Se on takuumme: Aina laadukkaat renkaat. Aina edulliset hinnat. Aina nopea toimitus.

Continental rengas on turvallinen ja laadukas rengasvalinta. Continental renkaat on valmistettu kiinnittäen erityistä huomiota turvallisuuteen, tuotekehitykseen ja kestävyyteen. Continental on asettanut yrityksenä selkeän tavoitteen: lisätä turvallisuutta maanteillä tekemättä ajamisen mukavuutta ja nautinnollisuutta koskevia kompromisseja.

Miksi valintasi on siis Continental?

Continental itse ylpeänä ilmoittaa, että yhtiö tuntee maailman erilaiset tiet ja tietää kuinka niillä pitää jarruttaa. Yritys suuntaa kaiken intohimonsa ja kokemuksensa innovatiivisten tuotteiden kehittämiseen. Continental ei koskaan lakkaa tekemästä tutkimustyötä ja kehitystä. Continentalin tuotekehityksessä työskentelee yli 1 000 spesialistia, insinööriä ja suunnittelijaa Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Kaikessa toiminnassa Continental on noudattanut tiukkoja saksalaisia standardeja yli 140 vuoden ajan.

Joka vuosi Continental testaa 140 000 rengasta ja ajaa yhteensä noin 200 miljoonaa testikilometriä. Toimimalla näin Continental varmistaa, että asiakkaille toimitetaan ainoastaan turvallisia, mukavia ja luotettavia renkaita.

Continentalin renkaissa kaikki tärkeimmät ominaisuudet kuten huippunopeusominaisuudet, hidastuvuus märällä ja kuivalla, ajettavuusominaisuudet, mukavuus ja melutaso ja myös kestävyys ovat kohdallaan ja enemmänkin. Johtavat autonvalmistajat luottavat Continentaliin, joten sinäkin voit luottaa. Innovaatiot ja turvallisuus ovat kaksi Continentalin peruspilaria sekä talvi- että kesärenkaissa.

Valitse Continental kun haluat:

  1. Hiljaiset renkaat
  2. Taloudelliset renkaat
  3. Pitävät renkaat eli hyvää märkäpitoa


Tarvitsetko Continental kesärenkaat, Continental talvirenkaat, Continental nastarenkaat vai Continental kitkarenkaat? Olet tullut oikeaan osoitteeseen. Laaturenkaat.fi valikoimasta löydät kaikki tunnetuimmat Continentalin tuotteet kuten Continental ContiPremiumContact 5, Continental Ice Contact, Continental ContiVikingContact 6 ja Continental Sport Contact.

Laaturenkaat.fi tarjoaa Continental renkaat hinta kohdallaan. Katso tuotevalikoimastamme esimerkiksi Continental Ice Contact tai Continental Premium Contact hinta. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa. Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle

Katso kaikki kesärenkaat Katso kaikki talvirenkaat

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€