Kesärenkaat

Kesärenkaat - Tarjous, hinta ja paljon muuta tietoa kesärenkaista. Katso kesärenkaat vertailu & valitse itsellesi parhaat ja edullisimmat kesärenkaat.

Laaturenkaat.fi verkkokaupasta löydät halvat kesärenkaat. Hinta- & muut tiedot saat suodatettua helposti alta kesärenkaat vertailu -työkalun avulla. Tilaa nyt tunnettujen rengasvalmistajien suosituimmat kesärenkaat netistä edullisesti ja nopeasti toimitettuna. Katso myös verkkokauppamme kesärengastarjoukset ja todennäköisesti löydät menopeliisi hyvät kesärenkaat.

Verkkokauppamme tarjoaa lukuisia maksutapoja. Meillä voit maksaa ostokset yleisimmillä luottokorteilla, verkkopankissa ja laskulla. Halutessasi voit maksaa kesärenkaat osamaksulla.

Kesärenkaat vertailu - Hae itsellesi sopiva kesärengas

Kesärenkaat vertailun avulla voit hakea itsellesi sopivimmat kesärenkaat ja tilata ne kotiisi nopealla toimituksella edullisesti.

10894 tuotetta

Kesärenkaat hinta - Osta edullisesti netistä

Kesärenkaiden hintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Laadukkaat kesärengassetit ovat toki kalliita, mutta netistä saat ne aina merkkiliikkeitä edullisemmin. Sivustollamme on todella laaja valikoima kesärenkaita edullisesti ja tarkasti esiteltynä.

Kun valitset itsellesi kesärenkaat, hinta ei saa olla ainoa tekijä. Laadukkuus takaa pitkässä juoksussa edullisemman valinnan polttoainekulutuksen vuoksi ja myös turvallisuutesi paranee huomattavasti.

Edulliset kesärenkaat

Muistathan, että hyvä rengas on aina edullisempi kuin halpa rengas. Kun kesä lähestyy ja tarvitset ehdottomasti uudet kesärenkaat, saattaa mahdollisimman halvat kesärenkaat olla tähtäimessä. Kesärenkaissa ei kuitenkaan kannata alkaa pihistämään hinnassa.

Halpa ja huonolaatuinen kesärengas aiheuttaa pitkässä juoksussa paljon enemmän kustannuksia kuin laadukkaampi kesärengas. Ulospäin hyvällä ja huonolla renkaalla ei välttämättä ole edes hirveästi eroa. Siksi ennen kesärenkaiden ostoa onkin hyvä tutustua renkaisiin tarkasti.

Edulliset testimenestyjät: Firestone Roadhawk kesärenkaatEdulliset testimenestyjät: Fulda EcoControl HP kesärenkaat

Miksi halpa kesärengas ei ole edullisin kesärengas?

Halpa rengas kuluu nopeammin, joten joudut vaihtamaan renkaat useammin. Jos renkaan suorituskyky on heikompi, myös auton polttoaineen kulutus kasvaa. Tällöin maksat halvoista renkaistasi ekstraa aina tankilla käydessäsi.

Hyvä kesärengas tarjous tai edulliset kesärenkaat voi löytyä myös laaturenkaista. Se on kuitenkin harvinaisempaa, eikä sikaa pidä ostaa säkissä. Meidän sivuiltamme löydät vain parhaat laaturenkaat, jotka kestävät kovankin vertailun.

Kesärengastestit ostajan apuna

Kun etsit edullisia, mutta laadukkaita kesärenkaita, kannattaa tutustua erilaisiin kesärengastesteihin. Löydät meidän sivuiltamme aina uusimmat kesärengastestit. Rengastestejä sekä rengasvertailuja löytää usein myös esimerkiksi Iltalehden tai Kauppalehden sivuilta.

Rengastestien testivoittajat ovatkin helppoja valintoja vaativalle kuluttajalle. Arvostettujen autolehtien rengastestit ovat oiva apu renkaiden ostajille ja mikäli olet ostamassa esimerkiksi ensimmäistä rengaspariasi, kannattaa renkaisiin tutustua tarkemmin testien avulla.

Kuluttajan kannalta tärkeintä on löytää juuri paras hinta-laatu -suhde, eli rengaskvartetti ei olisi liian kallis, mutta olisi kuitenkin riittävän turvallinen, laadukas, kestävä ja taloudellinen vaihtoehto.

Laadukkaat kesärenkaat - Continental PremiumContact 6 testimenestyjä Laadukkaat kesärenkaat - Hankook Ventus Prime3 K125 testimenestyjä

Milloin kesärenkaat tulee vaihtaa?

Suomen lain mukaan kesärenkaat voi vaihtaa aikaisintaan 1. maaliskuuta.

Lain mukaan viimeinen päivä kesärenkaiden vaihdolle on toisen pääsiäispäivän jälkeisenä maanantaina. Kesärenkaiden vaihtopäivä vois siis vaihdella vuosittain, mutta se tuskin jää sinulta huomaamatta, kun esimerkiksi iltapäivälehdet ilmoittavat kesärenkaiden vaihdosta joka vuosi.

Kesärenkailla saa Suomessa ajaa joulukuun ensimmäiseen päivään (1.12.) saakka, jolloin Suomessa alkaa talvirengaspakko eli eli talvirenkaat tulee vaihtaa alle. Laki ei ole ehdoton, vaan poikkeuksellisissa olosuhteissa kesä- tai talvirenkailla saa ajaa pidempään.

Esimerkiksi tänä vuonna (2018) sää ei missään nimessä ole vielä kaikkialla Suomessa tähän aikaan kesärenkaille sopiva. Kesärenkaiden vaihdon kanssa ei kannata olla siis liian hätäinen, sillä talvi voi yllättää Suomessa vielä pitkällä keväälläkin.

Hyvä sääntö on, että kesärenkaiden vaihto hoidetaan, kun yöpakkasista ei ole enää pelkoa.

Mutta vastaavasti, kun aika on, kesärenkaiden vaihto on syytä hoitaa nopeasti. Varaamalla aikaa renkaiden vaihtoon ennen varsinaisen sesongin alkamista säästät aikaa, rahaa ja vähennät varsinkin stressitasoa. Monesti sanotaan, että talvi yllättää autoilijat, mutta sama seikka tuntuu toistuvan myös kesän osalta.

Älä siis anna kesän yllättää, vaan vaihda renkaasi ajoissa ja vältät näin jonottamisen ja mahdottomat ruuhkat. Mikäli nykyiset kesärenkaasi ei ole luotettavalla tolalla, kannattaa uusia kesärenkaita alkaa katsastamaan hyvissä ajoin.

Voit lukea lisää aiheesta Trafin tai YLE:n sivuilta.

Kesärenkaat kulutuspinta ja urasyvyys

Suomessa syynätään tarkasti renkaiden kuntoa. Kesärenkaan urasyvyysvaatimus on Suomessa lain mukaan 1,6mm. Turvallisuuden kannalta tämä on kuitenkin aivan liian vähän.

Talvirenkaiden ohella myös kesärenkaisiin tulee kiinnittää huomiota, kun mietitään turvallisuutta. Valitsemalla laadukkaat kesärenkaat, pidät huolen että säästä huolimatta jarrutusmatkat pysyvät lyhyinä ja renkaillasi on hyvä pito tiehen.

Kesäkeleillä rankat vesisateet on autoilijan pahin vastustaja, joten kesärenkaiden tärkein ominaisuus onkin välttää juuri vesliirtoa. Suosittelemme myös kesärenkaille vähintään 3,0mm urasyvyyttä.

Ennen kaikkea sadekelillä 3,0mm urasyvyys kesärenkaassa parantaa selkeästi pitoa. Mikäli kesärenkaidesi urasyvyys menee alle suositellun rajan, suosittelemme hankkimaan uudet kesärenkaat alle.

Laadukas kesärengas takaa myös alhaisen vierintävastuksen, mikä vähentää autosi kulutusta. Samalla melutaso pysyy hiljaisempana, mikä lisää ajomukavuutta.

Hyvät kesärenkaat

Valitsemalla parhaat kesärenkaat säästät pitkässä juoksussa rahaa ja mikä tärkeintä, ajoturvallisuutesi nousee huomattavasti. Hyvät kesärenkaat vaikuttavat selkeästi ajoturvallisuuteen ja ajomukavuuteen.

Millaiset ovat hyvät kesärenkaat?

Mitä ominaisuuksia parhaat kesärenkaat sitten tarjoavat? Saako hyvät kesärenkaat halvalla? Jos tavoitteenasi on hankkia hinta/laatu-suhteeltaan parhaat mahdolliset auton kesärenkaat, katso ensimmäiseksi renkaan ominaisuuksista kertovat rengasmerkinnät.

Ensimmäiseksi renkaan pitää olla oikean kokoinen autoosi. Renkaan koon näet kokomerkinnästä, joka kertoo renkaan leveyden, korkeuden ja vannekoon. Muita renkaan ominaisuuksia voit helpoimmin arvioida katsomalla EU-rengasmerkinnät, joista näkyy renkaan polttoainetaloudellisuus, märkäpito ja vierintämelu.

Kesärengasvalinnallasi voit vaikuttaa:

  • Liikenneturvallisuuteen
  • Polttoainekulutukseen ja ympäristöystävällisyyteen
  • Teiden kuntoon
  • Renkaisen kestävyyteen
  • Ajomukavuuteen

Vertailemalla näitä ominaisuuksia kesärenkaan hintaan, voit nopeasti arvioida, mitkä ovat hinta/laatu-suhteeltaan parhaat kesärenkaat juuri sinun autoosi ja mitä ominaisuuksia haluat painottaa renkaita hankkiessasi. Onko haussa hiljainen kesärengas, taloudellinen kesärengas, turvallinen kesärengas vai sellainen, jossa kaikki nämä kolme asiaa yhdistyvät?

Muita huomioitavia asioita ovat esimerkiksi renkaan tuotemerkki, pinnan kuluminen ajossa, suuntavakaus ja vesiliirtoherkkyys. Näistä asioista saat lisätietoa seuraamalla rengastestejä, vertailemalla kokemuksia muiden kanssa tai kysymällä meiltä. Yleisesti voidaan todeta, että kesärenkaat kannattaa hankkia tunnetuilta laatuvalmistajilta, silloin saat todennäköisesti aina hyvät, luotettavat ja turvalliset kesärenkaat.

Hiljaiset kesärenkaat

Renkaiden turvallisuuden lisäksi myös alhainen melutaso on olennainen osa laadukkaita kesärenkaita. Hiljaiset kesärenkaat saattavat tuntua hieman turhalta seikalta panostaa, mutta pitkässä juoksussa ajomukavuus on huomattavasti laadukkaampi, kun renkaiden melutaso pysyy alhaisena.

Kesärenkaat edullisesti verkkokaupastamme

Laaturenkaat.fi on osoite, jossa kohtaavat laadukkaat kesärenkaat, hinta ja ystävällinen palvelu. Löydä luotettavat rengasmerkit, tunnettujen valmistajien kesärenkaat tai paras kesärengastarjous kätevästi verkkokaupastamme! Laaturenkaat.fi – laatusettiä alle!

Rengasmerkit

Antares brand
BFGoodrich brand
Bridgestone brand
Continental brand
Cooper brand
Delinte brand
Dunlop brand
Falken brand
Firestone brand
Fulda brand
General Tire brand
Gislaved brand
Goodyear brand
GT Radial brand
Hankook brand
Kleber brand
Kumho brand
Landsail brand
Linglong brand
Marshal brand
Maxxis brand
Michelin brand
Milestone brand
Nankang brand
Nexen brand
Nokian Renkaat brand
Petlas brand
Pirelli brand
Sailun brand
Sava brand
Semperit brand
Toyo brand
Tri-Ace brand
Tyfoon brand
Uniroyal brand
Vredestein brand
Yokohama brand
 

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajat saavat sähköpostiinsa etuja ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisinä. Uutiskirjeen uudet tilaajat saavat 10 euron alennuskupongin (voimassa vähintään 100 euron ostoksiin). Voit milloin tahansa myös perua uutiskirjeen tilauksen. Tilaa uutiskirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä. Tienaat samalla kympin. Laatusettiä!

Tienaa

10€